طراحی سایت با گروه نرم افزاری صددروازه

طراحی سایت با گروه نرم افزاری صددروازه

جدیدترین اخبار آشپزی
پارسینه : طرز تهیه کوکو کدو سبز و سیب زمینی
سیب زمینی‌ها را آبپز کنید و اجازه بدهید تا خنک شوند، سپس رنده کنید و بعد پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید کدو سبز‌ها را خوب بشویید و با پوست رنده ریز کنید بعد از آن تخم مرغ‌ها و نمک و زردچوبه و فلفل و پودر سیر به آن اضافه کنید و سپس آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پارسینه : این نوشیدنی بی‌نظیر شما را از خشکی دهان نجات می‌دهد
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی نوشیدنی را در درمان سرماخوردگی، آنفولانزا، رفع التهاب لوزه و خشکی دهان موثر دانست.
پارسینه : دستور پخت سیرابیج، از خوشمزه‌های گیلان
سیرابیج یا سیرواویج یکی از خورش‌های محلی استان گیلان است که برای تهیه آن از برگ سیر خرد شده استفاده می‌شود. طرز تهیه این خورشت خوش طعم بسیار آسان است، برای این که لذت بیشتری از میل کردن این غذا ببرید بهتر است آن را با برنج دودی، زیتون پرورده و نارنج نوش جان کنید.
پارسینه : این «شامی»های خوشمزه را زود درست کنید
شامی هویج و کدو سبز یک نوع شامی متفاوت و خوشمزه است که در این ویدیو طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم.
پارسینه : طرز تهیه کافی موکا نوشیدنی چند لایه همراه با شیر
کافی موکا یک نوشیدنی چند لایه، چند رنگ و جذاب می‌باشد در روز‌های پائیزی بسیار دلنشین است.
پارسینه : طرز تهیه نوشیدنی “چای سرد با پرتقال”
یک نوشیدنی سرد آن هم با ترکیب چای و میوه، نوشیدنی جالب و خوشمزه‌ای است که خوش سلیقه بودن میزبان را نشان می‌دهد.
پارسینه : املت آمریکایی را حتماً در خانه درست کنید!
املت آمریکایی، املتی است که اغلب در جنوب غربی آمریکا با پیاز، گوجه و فلفل سبز و یک لایه پنیر طبخ می‌شود، این املت به دلیل میزان زیاد سبزیجات و همچنین تنوع بالای آن‌ها معروف شده است. گاهی اوقات این املت با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه شیرینی مغزدار به ۲ روش
شیرینی مغزدار یکی از پرطرفدارترین انواع شیرینی است که به صورت‌های مختلفی مانند مغزدار خرمایی، گردویی، بادامی، شکلاتی و ... تهیه شده و مصرف می‌شود.
پارسینه : با محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی آشنا شوید
جذابیت غذا‌های ایرانی برای گردشگران خارجی برهیچ‌کسی پوشیده نیست. بسیاری از گردشگران در سایت‌ها و کتاب‌های مختلف از کشور‌های مختلف جهان اعتراف کرده اند که غذا‌های ایرانی هوش از سرشان برده و حاضرند فقط برای تکرار لذت غذاخوردن دوباره به ایران بیایند.
پارسینه : طرز تهیه مرغ با طعم پستو مرحله به مرحله
سس پستو جز اون دسته از سس‌هایی هستش که خیلی بهمون تو داشتن غدا‌های خوشمزه‌تر و فوق العاده آسون کمک میکنه، مثلا انواع پیتزا، پاستا یا انواع گوشت ها… یکی از این غذا‌های لذیذ هم همین مرغ با طعم پستو هستش که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم.
ایران کوک : طرز تهیه نان پنجیک
کرم بانز (cream buns) از آنجایی که بدون جوش شیرین و بهبود دهنده تهیه می شود نانی است سالم که در صورت تهیه شدنش در خانه می تواند یکی از خوردنی های مفید وعده های غذایی باشد بنابراین در این نوشته تصمیم داریم شما را با روش تهیه نان پنجشکی... نوشته طرز تهیه نان پنجیک اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه نان چای قزوین
نان چای قزوینی یک شیرینی عالی برای پذیرایی عید نوروز است. بعلاوه برای عصرانه ها گزینه ای فوق العاده است که به راحتی تهیه می شود و نیاز به مراحل سختی ندارد. نوشته طرز تهیه نان چای قزوین اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه کیک سابله
جدیدا یک نوع کیک هیجان انگیز یا تزیینات خاص و زیبا در بین کیک ها معرفی شده و در دل همه جا گرفته است. این کیک که به کیک سابله یا بیسکوکیک معروف شده همه نوع طرح و شکلی اعم از ستاره ای، قلبی، اعداد و حروف و … دارد و در تزیینات و طرز […] نوشته طرز تهیه کیک سابله اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : 25 کاربرد جوش شیرین
جوش شیرین چیست؟ جوش شیرین (به انگلیسی baking soda) یا بیکربنات سدیم (sodium bicarbonate) ماده ای است شیمیایی که موارد مصرف زیادی دارد. این روزها بسیاری بر سر خواص جوش شیرین و یا معایب جوش شیرین  بسیار صحبت می کنند. از آنجا که این ماده، شیمیایی است و مصرف بیش از حد آن تاثیر منفی […] نوشته 25 کاربرد جوش شیرین اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه خورش گل کلم
با توجه به فواید بسیار این گیاه خوشمزه در این نوشته سعی داریم شما را با روش تهیه خورش گل کلم خوشمزه و با کالری پایین آشنا کنیم که ... نوشته طرز تهیه خورش گل کلم اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه ماهی در فر
تهیه کردن غذا با ماهی روش های بسیاری دارد. دنیای گسترده و رنگارنگ غذاهای دریایی طرفداران زیادی دارد و برای هر سلیقه ای میتواند مناسب باشد. امروز قصد داریم یک روش تهیه ماهی در فر را آموزش دهیم که روشی بسیار هوشمندانه و البته خوش عطر و طعم است. هر فردی سلیقه و نظر متفاوتی […] نوشته طرز تهیه ماهی در فر اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه املت قلبی
این موضوع سبب شد تا تصمیم بگیریم در این نوشته شما عزیزان را با روش تهیه املت قلبی آشنا کنیم اما حتما می دانید که این مواد را... نوشته طرز تهیه املت قلبی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : کوکی شکلاتی
این روزها دیگر همه می دانند کوکی چیست. شاید بشود آن را نوعی بیسکویت دانست یا نوعی شیرینی خشک که انواع مختلفی دارد. به نظر من به شیرینی هایی مثل شیرینی گردویی یا شیرینی نارگیلی خودمان شباهت بیشتری دارد تا بیسکویت. یکی از معروف ترین انواع آن هم کوکی شکلاتی است که به آن chocolate-chip […] نوشته کوکی شکلاتی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه بریانی مرغ
بریانی مرغ یک غذای خوشمزه و مجلسی است که تهیه آن در هند، کشورهای عربی، ایران و پاکستان رواج دارد. بریانی مرغ با ماست تهیه شده و مقدار زیادی ادویه های گوناگون دارد که طبع این غذا را گرم کرده است. این غذا به کلی با بریانی اصفهان تفاوت دارد و نباید این دو غذای […] نوشته طرز تهیه بریانی مرغ اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه پنکیک شکلات
از بین انواع پنکیک می خواهیم روش تهیه پنکیک شکلات را آموزش دهیم با یادگیری آن می توانید اعضای خانواده یا کودکان را بیش از پیش به خوردن صبحانه ترغیب نمایید. .. نوشته طرز تهیه پنکیک شکلات اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه نان پنجشکی
کرم بانز (cream buns) از آنجایی که بدون جوش شیرین و بهبود دهنده تهیه می شود نانی است سالم که در صورت تهیه شدنش در خانه می تواند یکی از خوردنی های مفید وعده های غذایی باشد بنابراین در این نوشته تصمیم داریم شما را با روش تهیه نان پنجشکی... نوشته طرز تهیه نان پنجشکی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : سس اسپاگتی بدون گوشت
برای تهیه این سس اسپاگتی بدون گوشت نیاز است فلفل دلمه را کبابی کنید. برای تهیه فلفل کبابی، فلفل را از وسط نصف کنید و مواد میانی آن را خارج کنید.... نوشته سس اسپاگتی بدون گوشت اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه بریانی قارچ هندی
اگر به خوبی گیاهانی را که با هم همخوانی دارند بشنایم می توانیم با ترکیب کردنشان غذایی خوشمزه و لذیذ تهیه ببینیم. به عنوان مثال بریانی قارچ یکی... نوشته طرز تهیه بریانی قارچ هندی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : طرز تهیه حلوای لبو مناسب برای شب یلدا
چغندر خام را رنده کنید و با کمی کره در تابه تفت دهید و بگذارید تا هم بپزد و هم به روغن بیفتد و آبش کشیده شود.
پارسینه : طرز تهیه دونات پرتقالی
تخم مرغ، شکر و اسانس پرتقال را حسابی بزنید تا شکر حل شود، روغن را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
پارسینه : نحوه استفاده از مایکروفر و سولاردام
از سیستم ماکرو جهت پخت و گرم کردن مواد غذایی استفاده می شود
پارسینه : طرز تهیه سالاد قارچ
مزیت درست کردن سالاد این است که زمان کمتری برایش صرف می‌کنید و همچنین برای سلامتی خود نیز ارزش زیادی قائل شده اید. شاید خوردن سالاد‌های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می‌شود.
پارسینه : ژله انار ویترینی یک دسر شیک برای شب یلدا
انار یکی از میوه های اصلی شب یلدا است که می توانید با آن یک ژله ویترینی زیبا و شیک درست کنید. در ادامه با ماه همراه شوید.
پارسینه : ۹ نوشیدنی ویژه برای هوای آلوده
در مواقع آلودگی هوا غذاهای دارای آنتی‌اکسیدان مانند آب لیمو، پرتقال و گیاهانی که قرمز رنگ هستند مثل گوجه فرنگی مصرف کنید.
پارسینه : نحوه پخت برنج قهوه‌ای
برنج قهوه‌ای جز غلات سبوس دار به حساب میاد، چون در تهیه اون فقط پوسته‌ی بیرونی برنج رو جدا میکنن و به همین دلیل مواد مغذی اون خیلی بیشتر از برنج سفیده. از این برنج میتونیم مثل برنج سفید برای پخت انواع غذا‌ها استفاده کنیم.
پارسینه : طرز تهیه سوپ فلفل و ذرت ادویه‌دار
این سوپ سبزیجات با فلفل چیلی‌اش واقعا شما را گرم می‌کند.
پارسینه : طعم فوق العاده خیارشور با این طرز تهیه بی نظیر
برای درست کردن خیار شور باید خیار‌ها را به همراه، سبزی ترخان، سیرو فلفل از قبل بشوید تا کاملا خشک شده باشند و بهتر است این کار را از روز قبل انجام دهیم.
پارسینه : طرز تهیه “اسموتی زمستانی” با ترکیب آب پرتقال و آناناس
مواد لازم برای تهیه اسموتی زمستانی ماست ۳/۴ پیمانه عسل ۳ قاشق غذاخوری موز ۱ عدد آب آناناس دو و نیم پیمانه آب پرتقال دو و نیم پیمانه پودر دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری دستور تهیه اسموتی زمستانیبرای تهیه این اسموتی باید ابتدا نصف آب پرتقال و نصف آب آناناس را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند.سپس موز را هم خرد کنید.موز، عسل، ماست و پودر دارچین را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شوند. بعد از ترکیب شدن، آن‌ها را از مخلوط کن خارج کنید و مخلوط کن را بشوید تا بتوانید آب آناناس را با آب آناناس یخ زده مخلوط کنید تا نرم شوند.س%D
ایران کوک : طرز تهیه برنج ایرانی
پخت برنج ایرانی به خصوص برنج کته برای بعضی افراد ممکن است کمی مشکل باشد. اما باید گفت داشتن دقت و حوصله کافی مهمترین نکته در پخت یک برنج ... نوشته طرز تهیه برنج ایرانی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : معجزه چربی سوزی را در این دمنوش‌ها بجویید
مصرف دمنوش‌های معرفی شده در این بخش به چربی سوزی ناحیه شکم کمک شایانی می‌کند.
پارسینه : دلمه کلم با رب انار، یک غذای عالی برای شام شب یلدا
شب یلدا جزو یکی از زیباترین سنت های ما ایرانیان است. این شب علاوه بر تزیینات، غذاهای بسیاری هم دارد که یکی از این غذاها دلمه کلم برگ با سس انار است.
ایران کوک : طرز تهیه آرد برنج خانگی
امروز قصد داریم در این دستور آشپزی، طرز تهیه آرد برنج در خانه را به طور کامل آموزش دهیم. اما قبل از آن صفر تا صد این آرد را برای شما عزیزان خواهیم گفت. اصلا آرد برنج چیست؟ آرد برنج به انگلیسی Rice flour گفته می شود و همان طور که از اسمش پیداست نوعی آرد است […] نوشته طرز تهیه آرد برنج خانگی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه :  طرز تهیه انواع کتلت مرغ
در ادامه با دو نوع دستور تهیه کتلت مرغ شما را آشنا می کنیم.
پارسینه : کتلت گل کلم، ساده و خوشمزه
امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوع کتلت متفاوت را برای شما قرار دهیم. کتلت گل کلم، کتلتی لذیذ است که مراحل پخت آن بسیار ساده می‌باشد. برای آشنایی با روش پخت و مواد اولیه، با ما همراه باشید.
پارسینه : طرز تهیه سوپ کاهو؛ یکی از محبوب ترین سوپ ها
کاهو یکی از سبزی هایی است که علاوه بر خواص درمانی، مصرف غذایی نیز دارد و در میان سبزی ها، تاریخی کهن دارد. در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سوپ کاهو را به شما آموزش دهیم.
پارسینه : طرز تهیه نان خرمایی، عصرانه ای بی نظیر
نان خرمایی از دو بخش خمیر و مایه میانی تشکیل می‌شود. خرما، دارچین و زنجبیل مواد میانی آن را تشکیل می‌دهند، به علاوه طرز تهیه خمیر این نان نیز ساده است.
پارسینه : ۳ دمنوش گیاهی مناسب حال سرماخورده‌ها
هیچ چیز به اندازه نوشیدن دمنوش هایی که دارای طبع گرم هستند و علائم سرماخوردگی را تسکین می دهند حال یک بیمار سرما خورده را جا نمی آورد. در طب سنتی بر خواص ضد سرماخوردگی برخی گیاهان تاکید بیشتری شده است.
پارسینه : طرز تهیه چیکن کیو مرحله به مرحله
بی شک از خوشمزه ترین سوخاری هایی که میشه اسم برد چیکن کیو هست که به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره.
پارسینه : طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی و سبزیجات مرحله به مرحله
لوبیا چیتی و کلا انواع حبوبات منبع غنی پروتئین هستن و میتونن پروتئین لازم در اون وعده غذایی رو تامین کنن، حالا در این مطلب طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی با سبزیجات رو براتون میذارم.
پارسینه : آموزش تهیه پنکیک پف دار و سبک
تا حالا شده پنکیکتون بافت نرمی نداشته باشه و داخلش یا نپخته بمونه و یا سنگین و خمیری شکل باشه؟ اگه آره راه حل رفع این مشکل رو همینجا در این مطلب براتون گذاشتم.
پارسینه : طرز تهیه پلو تایلندی
پلو تایلندی یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی حاوی میگو می‌باشد که می‌توانید در خانه تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
پارسینه : خانم‌ها با این نوشیدنی سرطان سینه را دور بزنند
شربت ریحان (ریحان سبز+ریحان بنفش+هل+گل سرخ+عسل) حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، روی (زینک)، کلسیم، پروتئین، امگا ۳، کاتچین، مس، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئید‌ها و ... است.شربتی گیاهی برای رفع زخم دهان و گلو/ خانم‌ها با این نوشیدنی سرطان سینه را دور بزنندبرای بررسی خواص شربت ریحان و اینکه مصرف این شربت برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید. مهمتری
پارسینه : طرز تهیه “کیک اسپایسی” با شکر قهوه ای
“کیک اسپایسی” با ادویه مخصوص پای کدوحلوایی باید درست شود تا طعم بهتری داشته باشد. برای شیرینی آن نیز از شکر قهوه ای استفاده می شود.
پارسینه : طرز تهیه پاناکوتا و سیب ژله ای
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری از شیر روی حرارت غیر مستقیم می گذاریم تا بن ماری شود، بقیه شیر و شکر و خامه را با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود.
پارسینه : غذایی محلی برای درمان درد‌های مفصلی طرز تهیه
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی غذا را در بهبود درد‌های مفصلی و پیشگیری از سرماخوردگی در فصل سرد سال موثر دانست.
ایران کوک : طرز تهیه ژله آجیلی مجلسی
شاید شما هم این روز ها اسم ژله آجیلی، ژله با مغزیجات و یا ژله با مغز آجیل زیاد به گوشتان خورده باشد. این دسر که تقریبا جدید است نوع دیگری از ژله ویترینی است و به سرعت طرفداران زیادی هم پیدا کرده. چون هم بسیار زیباست و هم مقوی و دوست داشتنی! ژله آجیلی […] نوشته طرز تهیه ژله آجیلی مجلسی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : طرز تهیه اسنک موزارلا با آرد ذرت
این غذا از آن دسته اسنک‌های خوشمزه و خوش طعمی است که به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. آرد ذرت هم غذا را طلایی‌تر و تردتر می‌کند و هم از پنیر ذوب شده محافظت می‌کند. طرز تهیه این پیش غذا در ادامه آمده است.
پارسینه : طرز تهیه سالاد پنیر کبابی
پنیر کبابی نوعی پنیر نیمه سخت است که برای اولین بار در قبرس تولید شد. ویژگی این پنیر که آن را از بقیه مجزا می‌کند، قابلیت کباب شدن آن است. این پنیر اغلب به صورت کبابی و یا سوخاری و به عنوان پیش غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
پارسینه : نان کنجدی با عطر و طعم فوق العاده
این نان مقوی و خوشمزه را میتوانید به عنوان یک صبحانه کامل نوش جان کنید.
پارسینه : طرز تهیه لگیمات، بسیار خوشمزه و پر انرژی
این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم میباشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری ،پر انرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک میباشد.
پارسینه : طرز تهیه میلک شیک نسکافه و نحوه سرو آن
میلک شیک نسکافه همانند انواع دیگر این نوشیدنی از ترکیب شیر و بستنی تهیه می‌شود و نسکافه نیز به عنوان طعم دهنده آن به کار می‌رود.
پارسینه : میوه آرایی شب یلدا با ایده هایی نو و جالب
میوه آرایی یکی از تزیین های شب یلدا به خصوص برای عروس خانم ها است. به همین بهانه در این مقاله بهترین مدل های میوه آرایی مخصوص شب یلدا را برای شما گردآوری کرده ایم. برای دیدن این مدل ها با ما همراه شوید.
پارسینه : طرز تهیه انواع تنقلات شب یلدا
انواع تنقلات شب یلدا شامل میوه‌های تازه پاییزی، میوه‌های خشک تابستانی، آجیل و انواع دسر و شیرینی‌هایی است که پذیرای افراد خانواده برای میل کردن در طولانی‌ترین شب سال در کنار یکدیگر است.
پارسینه : چیکن بروکلی سرخ‌شده
استیر-فرایینگ نوعی تکنیک چینی است که گوشت یا سبزیجات را داخل ووک (تابه عمیق با دیواره‌های بلند) با حرارت زیاد تفت می‌دهند. این غذا نیز به همان سبک پخته می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه “مرغ لایه ای پر شده” با قارچ و هویج
در این مطلب طرز تهیه “مرغ لایه ای پر شده” را آموزش می دهیم . این غذای خوشمزه را هم می توانید به عنوان پیش غذا و هم برای غذای اصلی سرو کنید. با ما همراه شوید ...
پارسینه : طرز تهیه زرشک پلو، غذایی مجلسی و خوشمزه
زرشک پلو غذایی سنتی است که همراه با مرغ سرو می‌شود و زرشک نیز مهترین طعم دهنده این غذاست. در ادامه طرز تهیه این غذا و نکاتی برای بهبود طعم آن شرح داده می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو
اگر طرفدار نوشیدنی‌های گرم هستید می‌توانید به دمنوش‌ها اعتماد کنید. دمنوش زنجبیل و لیموترش حاوی میزان زیادی مواد مغذی است که سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت کرده و سدی در برابر نفوذ ویروس‌ها و باکتری‌ها به بدن می‌سازد.
پارسینه : طرز تهیه پای چیکن باربیکیو
پای چیکن باربیکیو خوشمزه را می‌توانید برای مهمان‌های عزیز خود تهیه کنید. زمان تهیه آن کمی طولانی است اما برای پخت زمان کمی می‌خواهد و بسیار هم دکور زیبایی دارد.
پارسینه : طرز تهیه پاستای سیر کرمی با میگو و سبزیجات
یک سس ماست سیردار و الهام‌گرفته از خاورمیانه را با پاستا، میگو، مارچوبه، نخودفرنگی و فلفل دلمه‌ای قرمز مخلوط کنید تا یک غذای لذیذ و سیرکننده داشته باشید. این غذا را با برش‌های خیار و گوجه که رویشان روغن زیتون و آب لیمو ریخته‌اید، سرو کنید.
پارسینه : طرز تهیه فرنی و ژله انار ویژه شب یلدا
نشاسته ذرت و آرد برنج را با یک دوم پیمانه گلاب خیس می‌کنیم به مدت دو سه ساعت، این کار باعث می‌شود فرنی نرم و خوشمزه‌تر شود برای اینکه آرد برنج یک کم زبر است و زیر دندان می‌آید.
پارسینه : طرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلا
شیرینی یا بیسکویت‌های کرمدار همیشه طرفداران خاص خودشان را داشته اند. مخصوصا این که اگر طعم نوتلا هم به شیرینی اضلفه شده باشد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی کرم دار نوتلا را به شما آموزش می‌دهیم.
ایران کوک : طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز
قرابیه شیرینی محلی اما مجلسی و دوست داشتنی است که در مناطق آذربایجان، ترکیه، زنجان، قزوین و… طرفداران بسیاری دارد. اگر اهل این مناطق نباشید شاید برایتان این سوال پیش بیاید که قرابیه چیست؟ قرابیه نوعی شیرینی است که عمدتا با بادام، شکر و تخم مرغ تهیه میشود و روی آن پر از مغز پسته […] نوشته طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : با «مربای بالنگ» غذایتان را هضم کنید
بالنگ میوه‌ای از خانواده‌ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.
پارسینه : تزیین انار شب یلدا عروس به شکل گل سرخ
انار شب یلدا یکی از معروف‌ترین نشانه‌ای شب یلدا است. امسال برای شب یلدا عروس می‌توانید از این ایده جالب کمک گرفته و با انار دون شده یک گل رز زیبا درست کنید.
پارسینه : آموزش ویژه درست کردن میوه شکری
درست کردن میوه شکری باعث خوشمزه شدن و تبدیل شدن میوه ها به نوعی شیرینی می شود که شما می توانید آن را با روشی بسیار ساده تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمان هایتان استفاده کنید.
ایران کوک : طرز تهیه حریره بادام
روش تهیه حریره به شیوه های مختلف صورت می گیرد به عنوان مثال عده ای حریره بادام با نشاسته، حریره بادام با شیر خشک، خریره بادام با آب، حریره بادام... نوشته طرز تهیه حریره بادام اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : طراحی‌های شگفت انگیز سرآشپز خوش ذوق ژاپنی
Takehiro Kishimoto، آشپز ۳۸ ساله ژاپنی، در پنج سال اخیر طراحی‌های پیچیده و شگفت انگیزی با استفاده از مواد غذایی و تنها یک چاقو انجام داده است.
پارسینه : طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج
صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج از مجموعه دستورغذایی که دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. خوردن این خوراک ماهی تن خوشمزه را از دست ندهید.
پارسینه : طرز تهیه سالاد سیب زمینی با زیتون و پنیر فتا
شاید خوردن سالاد‌های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه انواع سرکه و ترشی و چاتنی های ترشی
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذا‌های ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
پارسینه : طرز تهیه کیک پنیری به سبکی خوشمزه و متفاوت
کره و نصفی از شکر را با همزن خوب بزنید تا کاملا سبک و پفکی شود سپس پنیر را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.
پارسینه : بهترین روش برای طبخ گوشت کدام است؟
قطعا کباب کردن کامل گوشت و طبخ آن بدون استفاده از روغن سالم‌تر است.
پارسینه : تهیه سالاد خیار به روش تایلندی
سالاد خیار یک سالاد معروف تایلندی است که طعم تند و استفاده از بادام زمینی، آن را متمایز می‌کند. سالاد تایلندی از انواع سالاد‌های خوشمزه و مقوی است و شما می‌توانید این نوع سالاد را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
پارسینه : طرز تهیه کوکی شکری پایه تزیین رویال آیسینگ
این کوکی که به نام کوکی شکری معروف هست میتونه پایه خیلی خوبی برای کار با رویال آیسینگ باشه.
پارسینه : نان تافتون را در منزل بپزید!
نان تافتون یا تافتان، نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته می‌شود.سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
پارسینه : دستور تهیه مرغ قلقلی
مرغ قلقلی با سس به عنوان یک میان وعده عالی و یک خوراک لقمه‌ای سرو می‌شود. همچنین به صورت سرد و برای پیک نیک نیز غذایی مناسبی است.
پارسینه : ساندویچ پنیر و بروکلی، ساده و لذیذ
بروکلی از سبزیجات تیره رنگ با خواص درمانی فراوان است که در فصل پاییز و زمستان به وفور یافت می‌شود. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک ساندویچ لذیذ با بروکلی و پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
پارسینه : دستور تهیه دمنوش زعفران و هل
دمنوش هل و زعفران دارای خواص زیاد و طعم بی نظیر و متفاوتی است و شما می‌توانید این دمنوش پاییزی را به راحتی در منزل تهیه نمایید.
پارسینه : سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال
سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می‌باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است، عطر، طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.
پارسینه : دستورالعمل پخت ساده و راحت کیک گردویی در خانه
شما میتوانید با خواندن دستورالعمل تهیه کیک گردویی این کیک خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید.
پارسینه : طرز تهیه سالاد خیار ایرانی با عدس و جوانه
این سالاد برای یک ناهار ساده یا به عنوان بخشی از یک وعده غذایی بزرگتر ایده‌آل است.
پارسینه : بهترین روش‌های پخت قارچ
امروزه قارچ کبابی، قارچ سوخاری و ... طرفداران مخصوص به خود را در دنیای آشپزی پیدا کرده اند، اما سوالی که در این میان مطرح می‌شود این است که بهترین روش پخت قارچ چه روشی است.
پارسینه : طرز تهیه سالاد اسفناج با رب انار
سالاد اسفناج با رب انار نوعی سالاد میوه و سبزیجات است که با سس رب انار مزه دار می‌شود و طعم ملس آن اشتهای هر کسی را برمی‌انگیزد. این سالاد پرخاصیت را می‌توان به عنوان یک وعده غذایی مجزا و یا یک پیش غذای خوشمزه مورد استفاده قرار داد.
پارسینه : کوکو سیب زمینی قالبی، یک پیش غذای خوشمزه
کوکو سیب زمینی قالبی یکی از پیش غذا‌هایی است که می‌تواند تزیین کننده میز غذای تان باشد و طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد. برای دانستن طرز تهیه این پیش غذای ساده با ما همراه شوید.
پارسینه : چه کار کنیم برنج شپشک نزند؟
یکی از ساده‌ترین راه‌های رهایی از شر شپشک برنج، قراردادن گونی‌های آن روی بارچین است.
پارسینه : آموزش تهیه تارت موز
این هم یکی از روش های درست کردن تارت موز برای کسانی که عاشق موز هستن. این دسر عالی و خوشمزه خمیرش ترد و داخلش حالت شیره ای داره و خیلی راحت و سریع درست میشود.
پارسینه : طرز تهیه سس گوجه فرنگی سریع مخصوص پاستا و لازانیا
در این مطلب طرز تهیه یه سس گوجه فرنگی خیلی آسونو خوشمزه رو براتون میذارم که میتونه به عنوان یه سس پایه برای انواع لازانیا و پاستا استفاده کنید.
پارسینه : طرز تهیه خورشت گل کلم؛ یک خورشت پاییزی
خورشت گل کلم، خورشتی است که به دلیل وجود گل کلم درآن خاصیت بالایی دارد و غذایی رژیمی به شمار می‌رود. خورشت گل کلم از خورشت‌های اصیل ایرانی است که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ است.
پارسینه : دمنوشی فوق العاده برای افزایش هوشیاری دانش آموزان
در شب‌های قبل از امتحان بهتر است از دم نوش رقیق عسل و نعناع به جای کافئین به منظور افزابش هوشیاری استفاده کرد.
پارسینه : به جای سس این چاشنی را به سالادتان اضافه کنید
سرکه سیب خواص درمانی زیادی برای سلامتی بدن دارد از جمله کاهش وزن و برای سلامتی پوست، افزایش استحکام و تقویت استخوان ها، رفع مشکلات خواب، رفع کلسترول بالا و رفع مشکلات هاضمه بسیار مفید است. حتی سرکه سیب می‌تواند به عنوان چاشنی مفیدی برای سالادتان باشد.
پارسینه : نوشیدنی‌های چربی سوز برای کم کردن وزن
این نوشیدنی‌ها به علت داشتن ریز مغذی، سرشار از املاح و ویتامین‌های مختلف بوده و عامل خوبی برای مهار اشتها و پرخوری افراد چاق است و آنزیم‌های موجود در این میوه‌ها وزن را به طور طبیعی پایین می‌آورد.
پارسینه : بهترین و سالم‌ترین شکل نگهداری زیتون
زیتون میوه‌ای است که نگه داری و تهیه‌ی ترشی و شوریجات از آن قدری مشکل. زیتون، هسته زیتون و برگ زیتون حاوی خواص بسیاری می‌باشد که در ادامه این مطلب با آن‌ها آشنا خواهید شد.
پارسینه : طرز تهیه کرم رانورسه با شکلات
به منظور تهیه این نوع از دسر با شکلات به حدود دو ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز خواهد بود.
پارسینه : طرز تهیه “پیتزای سبزیجات” ترش مزه با کدو
راز تهیه یک “پیتزای سبزیجات” ترش مزه با کدوی عالی این است که قبل از پختن پیتزا تا آنجا که می شود مایعات را از کدو جدا کرد. ترفند ما به شما کمک می کند پیتزایی عالی با طعم کدوی تازه و شیرینی مطبوع بپزید.
پارسینه : دستور پخت نان بربری در خانه
طرز تهیه نان بربری در خانه نکاتی دارد که با رعایت آن می‌توانید یک نان با عطر و طعم عالی درست کنید. عطر و طعم نان بربری به دو عامل بستگی دارد: اول ترکیب آرد و جوش شیرینی که پیش از پخت به عنوان رومال روی خمیر نان مالیده می‌شود، دوم مقدار زیادی کنجد که روی خمیر پاشیده می‌شود.

 

پیشخوان روزنامه های ایران
پیشخوان روزنامه های ایران