طراحی سایت با گروه نرم افزاری صددروازه

طراحی سایت با گروه نرم افزاری صددروازه

جدیدترین اخبار آشپزی
پارسینه :  طرز تهیه سوپ سفید مجلسی
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ سفید را به شما آموزش دهیم.
پارسینه : ماهی مالاتا، غذای سنتی گیلان
ماهی مالاتا یا ماهی فیویج از غذا‌های سنتی و محلی گیلان می‌باشد. درواقع مبدا ماهی مالاتا برای شهر‌های رامسر در مازندران و رودسر در گیلان یعنی حوزه شمال شرقی است. مردم محلی در گذشته برای تهیه و طبخ این غذا صرفا از ماهی سفید استفاده می‌کردند. اما در حال حاضر از انواع دیگر ماهیان درشت، چون کپور دریایی، کپور نقره ای، سوف، آمور، کفال و سایر ماهیان پرورش گرمابی نیز استفاده می‌کنند.
پارسینه : فوت و فن پخت مرغ سوخاری
ممکن است گوشت و مرغی که می‌خورید دیرپز یا ناپز باشد یا شما تمایل داشته باشید مرغ سوخاری را در منزل تهیه کنید یا سیب زمینی‌های داخل قابلمه ترک بخورد. همه این مشکلات راه حل خودشان را دارد که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم.
پارسینه : طرز تهیه میگوپلو؛ فلفل‌خور‌ها از دست ندهند
میگوپلو از آن غذا‌هایی است که حتی اگر غذا‌های دریایی را دوست نداشته باشید، نمی‌توان از آن بگذرید.
پارسینه : طرز تهیه پیراشکی روسی
پیراشکی روسی همان طور که از اسمش پیداست یک نوع غذای مخصوص کشور روسیه است. پیراشکی انواع مختلفی دارد و این مدل با چیزی که در ایران تهیه می‌شود متفاوت است.
پارسینه : روش‌های پخت کدو حلوایی
همانطور که می‌دانید کدو حلوایی در فصل پاییز و زمستان به فراوانی یافت می‌شوند روش‌های متفاوتی برای پخت آن است و همچنین غذا‌های متعددی از آن می‌توان استفاده کرد مانند سوپ، پوره، خورش، انواع دسر، نان، پای یا کلوچه و کیک و شیرینی.
ایران کوک : طرز تهیه لوبیا پلو دمی
لوبیا پلو از غذاهای سنتی ایرانیه که محبوبیت زیادی بین ما ایرانی ها داره. حتما شما هم این غذا رو درست کردید یا تجربه ی خوردن اون را داشتید. این غذای خوشمزه معمولا با سالاد شیرازی سرو میشه و همه میدونن که خوردن این غذا در کنار سالاد شیرازی خوشمزگی اون رو چند برابر میکنه! […] نوشته طرز تهیه لوبیا پلو دمی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : طرز تهیه دسر سوهان
یکی از خوشمزه ترین دسرهای سنتی ما ایرانی ها سوهانه که عطر و بوی خاصش هوش از سر همه می بره. حتما شما هم از طرفدارهای این شیرینی خوشمزه هستید و دوست دارید اون رو تو خونه درست کنید. امروزه قصد داریم طرز تهیه دسر سوهان رو به شما یاد بدیم که از این به […] نوشته طرز تهیه دسر سوهان اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : دستور پخت خورش داوود پاشا
خورش داوود پاشا یکی از خورش‌های معروف کشور ترکیه است. در تهیه این خورش از گوشت بیشترین استفاده را می‌شود و در واقع ماده اصلی این غذا گوشت چرخ کرده است. این خورش به دلیل نوع پخت خاص و مواد کمی که دارد مورد علاقه بسیاری از ایرانیان است.
پارسینه : مزایای عجیب خیساندن برنج قبل از پخت
برنج همراه نان یکی از غذا‌های اصلی در کشور ما است و خانواده‌های ایرانی معمولا چند بار در طول هفته از برنج برای وعده‌های شام یا ناهار استفاده می‌کنند.
پارسینه : خورشت طهرون خوشمزه‌تر شد!
در دومین همایش ظرفیت‌های اصناف تهران مجموعه خورشت طهرون به عنوان رستوران برتر سال معرفی شد.
ایران کوک : شیرینی اتریشی
نرم نرمک می رسد اینک بهار… امیدوارم شما هم مث من بوی بهار رو تو طبیعت حس کرده باشین و کم کم خودتون رو آماده کنین واسه استقبال از سال نو و عید نوروز. من که عاشق عید نوروز، به خصوص دید و بازدید، تنقلات و شیرینی عید نوروز ام. حالا که صحبت از شیرینی […] نوشته شیرینی اتریشی اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : ترشی لیته گوجه‌فرنگی و بادمجان
در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
پارسینه : ۷ ترفند پخت ماهی
از آن جا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخ زدایی در یخچال قرار گیرد. به این ترتیب، شبیه ماهی تازه خواهد بود و هنگام جداکردن پولک ها، آسیب کمتری به گوشت و پوست می‌رسد. سپس روی ماهی، آب سرد بریزید و پارچه تمیزی روی آن قرار دهید و به صورت ضربه‌ای آرام روی ماهی بزنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
پارسینه :  طرز تهیه مرمکه حلوای گردو
مرمکه یکی از حلوا‌های خوشمزه خطه‌ی شمال کشورمان است که بسیار مقوی است و بیشتر در ماه رمضان پخته می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه خورش لوبیا ارومیه
ابتدا لوبیا را بخیسانید، کمی روغن، در قابلمه‌ای مناسب بریزید و روی گاز قرار بدهید. آن گاه گوشت و پیاز داغ را اضافه کنید و تفت بدهید.
ایران کوک : طرز تهیه کشمش پلو
اگه شما هم از اون دسته آدم هایی هستین که دنبال پاسخ سوال ” چگونه کشمش پلو درست کنم ” می گردین، باید بگم که جای درستی اومدین. توی این مطلب ما قصد داریم در مورد این غذای مجلسی و خوش طعم صحبت کنیم. اصولا کشمش پلو اردبیلی یا تبریزی، کشمش پلو شیرازی و کشمش […] نوشته طرز تهیه کشمش پلو اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : ترکیب تخم مرغ و سبزیجات کبابی
ترکیب تخم مرغ و سبزیجات کبابی صبحانه‌ای عالی برای روز تعطیلتان است.
پارسینه : در مایکروفر کیک شکلاتی درست کنید
تخم مرغ‌ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملا سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود.
پارسینه : سس سیر خانگی را با این دستور بی نقص درست کنید
سس سیر یکی از خوش طعم‌ترین چاشنی‌هایی است که طعم غذا‌های مختلف را تحت تاثیر قرار می‌دهد. با ما همراه شوید تا شما را با طرز تهیه سس سیر خانگی آشنا کنیم.
پارسینه : طرز تهیه نان رژیمی
نان یکی از خوراکی‌های هر روزه ما است که در دو وعده غذایی صبحانه و شام مصرف می‌کنیم. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه یک نان رژیمی را به شما آموز دهیم
ایران کوک : دویماج
در این مطلب می خوام یک غذای ساده، خوشمزه و مقوی رو بهتون آموزش بدم. اگه دوست دارید بدونید که این غذای دلچسب و جذاب چیه که تموم ویژگی های خوب رو با هم داره بیشتر از این منتظرتون نمی ذارم. اسم این غذا دویماج هست. دویماج از غذاهای ایرانی سنتی و محلی به ویژه […] نوشته دویماج اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : فوت و فن طبخ آلبالوپلو؛ غذایی که نمی‌شود از آن گذشت
آلباپلو از آن غذا‌هایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد، چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد.
پارسینه : آش نخود برای روز‌های سرد و برفی
آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذاییتان بگنجانید.
پارسینه : طرز تهیه کال کباب؛ غذایی از دل رشت
خطه گیلان هرچند به کباب‌هایش معروف است، اما وقتی نگاهی به سفره غذایی‌شان می‌کنیم، می‌بینیم که بخش زیادی از عادات غذایی‌شان شامل وعده‌های گیاهی می‌شود.
پارسینه : دستور تهیه نوشیدنی گرم موکا
در این مطلب طرز تهیه نوشیدنی گرم موکا را به شما آموزش می‌دهیم.
ایران کوک : طرز تهیه شیرینی قهوه
حدس می زنم شما هم مثل من برای تهیه شیرینی قهوه حسابی هیجان زده باشین. چون این شیرینی یه نوع شیرینی فوق العاده جذابه که هم طرح و شکل دونه های قهوه رو داره و هم طعم و عطر دوست داشتنی قهوه رو. در این مطلب من دو روش برای تهیه شیرینی قهوه آموزش می […] نوشته طرز تهیه شیرینی قهوه اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : طرز تهیه خوراک لوبیا چیتی و نخود
نخود و لوبیا را از ۴ یا ۵ ساعت قبل خیس کنید. سپس با آب روی شعله متوسط بپزید تا کاملا پخته شوند.
پارسینه : دستور پخت خوراک مرغ با عطر و طعم نعناع
خوراک مرغ نعنایی یک غذای خوش طعم و متفاوت اماراتی است که خیلی سریع آماده می‌شود. این خوراک را می‌توان با نان یا برنج سرو کرد. ‏
پارسینه : طرز تهیه کیک مربایی
فر را از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روغن و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.
پارسینه : نان زیره و سیاه دانه، پرطرفدار و درمانی
نان زیره و سیاه دانه به دلیل داشتن دو چاشنی مفید زیره و سیاه دانه علاوه بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی و درمانی نیزمی باشد. زیره و سیاه دانه از ادویه‌هایی هستند که در خاورمیانه در انواع غذا‌ها استفاده شده و به شدت نیز طرفدار دارند. نان زیره و سیاه دانه را به راحتی می‌توان آماده کرد و به همراه غذا‌ها یا به تنهایی بعنوان وعده کامل میل کرد.
پارسینه : نحوه پختن چغندر
بسیاری از افراد به چغندر پخته علاقه دارند، آن‌ها حاوی مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی مفید هستند و هنگامی که به طور صحیح پخته شوند دارای طعم و مزه عالی و سرشار از مواد مغذی هستند. روش‌های زیادی برای پخت چغندر وجود دارد، اما یکی از بهترین روش‌های پختن، آن با پوست است.
پارسینه : طرز تهیه اسنک بوقلمون
برای طرز تهیه اسنک بوقلمون هم می‌توانید از ران و هم از سینه بوقلمون استفاده کنید.
پارسینه : نان شکم‌پر؛ خوراکی مدرسه‌ی بچه‌ها
نان شکم پر دارای طعمی عالی و خوشمزه می‌باشد به طوری که کودکان نیز از طرفداران آن می‌باشند. از این نان می‌توانید در پیک نیک و یا گردش استفاده کنید، زیرا ماندگاری آن زیاد است. اگر بچه‌های شما به مدرسه می‌روند باید به تغذیه‌ی آن‌ها اهمیت بدهید و برایشان غذا و یا ساندویچی تهیه کنید که برای آن‌ها مقوی باشد.
پارسینه : چند فوت و فن مهم آشپزی
در آشپزی و درست کردن غذا یک سری تکنیک‌ها و نکات ریزی وجود دارد که برای یک غذای کامل و بدون نقص باید بدانید. در این مقاله با چند فوت کربانوگری آشنا شوید
پارسینه : طرز تهیه خورشت به و آلو به سبک اصفهانی
به یکی از میوه‌های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز و زمستون فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره‌مند بشیم.
پارسینه : کله جوش یکی ازخوشمزه‌ترین غذا‌های قدیمی
کله جوش یکی از غذا‌های محلی و سنتی شهر اصفهان است و به طور عمده در شهر‌های خراسان و یزد به سبک و سیاق مختلف طبخ می‌شود.
پارسینه : رولت گوشت چرخ کرده برای مهمانی‌ها
همان طور که می‌دانید رولت گوشت را به روش‌های متفاوت طبخ می‌دهند داخل رولت گوشت می‌توانید هر نوع سبزیجات یا موادی مانند هویج، تخم مرغ، پنیر و سبزیجاتی که دوست دارید قرار بدهید در این مطلب با دو روش آن آشنا شوید.
پارسینه : پوره سیب زمینی تا ظهر سیر نگهتان می‌دارد
سیب ‏زمینی و کدو‌ها را پوست گرفته، خرد نمایید و با ۲ لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
پارسینه : کتلت لوبیا چشم بلبلی منبع آهن و فسفر
لوبیا چشم بلبلی را در آب خیس می‌کنیم سپس می‌پزیم. سیب زمینی و هویج را پوست می‌کنیم و با هم می‌پزیم.
ایران کوک : کیک ولنتاین
من اصولاً از اون دست آدمایی هستم که معتقدم آدم باید از هر فرصتی برای شاد بودن و جشن گرفتن استفاده کنه. چرا که نه؟ درسته غم و غصه هم زیاد داریم و هر کسی مشکلات خودش رو داره. ولی با کمی تلاش و ذوق و سلیقه میتونیم روز بهتری برای خودمون و عزیزانمون بسازیم. […] نوشته کیک ولنتاین اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : آش هالاو، یکی از معروف‌ترین آش‌های شهر سنندج
آش هالاو، یکی از معروف‌ترین آش‌های شهر سنندج می‌باشد. به دلیل کوهستانی و سرسبز بودن این منطقه، اکثر مردم سنندج تمایل به طبخ غذا‌هایی با سبزیجات محلی و خوشبو دارند. به همین دلیل در اغلب غذا‌های محلی سنندج شاهد انواع سبزیجات معطر و مخصوص هستیم که آش هالاو نیز یکی از این انواع خوراک‌های خوشمزه است.
پارسینه : جدیدترین تزیینات حلیم گندم
نمونه‌هایی از جدیدترین تزیینات حلیم گندم.
پارسینه : پخت کیک ۶.۵ کیلومتری در هند
صد‌ها شیرینی‌پز و آشپز در جنوب هند طولانی‌ترین کیک جهان به طول ۶.۵ کیلومتر را پختند. آن‌ها با قرار دادن هزاران میز در شهر ساحلی "کرالا" کیک بلند و طولانی خود با روکش شکلاتی (گاناش) را به صورت مارپیچ ساختند.
پارسینه : طرز تهیه کباب بناب
اصل کباب بناب خوشمزه متعلق به شهرستان بناب آذربایجان شرقی می‌باشد و با نام کباب آذربایجانی هم شناخته می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه نان خرمایی
ابتدا کره و آرد را با هم مخلوط می‌کنیم. بیکینگ‌پودر، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده، به خمیر اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم.
پارسینه : طرز تهیه پاستیل اناری و دیگر طعم های بی نظیر
به جا خریداری کردن پاستیل‌ها اگر مقداری سلیقه به خرج دهید می‌توانید در طعم‌ها و شکل‌های مختلف پاستیل درست کنید.
پارسینه : دستور پخت آش گوشواره
آش گوشواره یا به قول خراسانی‌ها دیشوره از آش‌های سنتی و خاص خراسان شمالی است. این آش بسیار خوشمزه و متفاوت از سایر آش‌ها پخته می‌شود. البته این آش یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی می‌باشد و جوشواره نامیده می‌شود.
پارسینه : شیرینی چنگالی پسته‌ای برای کودکان
فر را روى ١٧٠ درجه سانتى گراد از قبل گرم کنید. سینى فر را با کاغذ روغنى بپوشانید. کره را به همراه پودر شکر با همزن برقى همزده تا کرم رنگ شده و سبک شود.
پارسینه : طرز تهیه سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند
سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد اولویه است.
پارسینه : دستور تهیه کیک اسپایسی موز و هویج
در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک اسپایسی موز و هویچ را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
پارسینه : طرز تهیه خوراک لوبیا سفید
لوبیا را از ۶ ساعت قبل درون یک ظرف بریزید، روی آن به مقداری آب بریزید تا روی لوبیا‌ها را بگیرد و بعد از ۶ ساعت آبکشی کنید.
ایران کوک : قویماق
اگه از درست کردن دسرهای تکراری واسه مهمونی هاتون خسته شدید و به فکر ایجاد تنوع در سفره های مهمونی تون هستین، من در اینجا می خوام یک دسر هیجان انگیز و البته خوشمزه به اسم قویماق رو بهتون معرفی کنم. اگه مشتاق شدید که بدونید قویماق چیه، در واقع قویماق همون کاچی خودمونه. کاچی […] نوشته قویماق اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : دستور پخت سوپ بادام زمینی
سوپ بادام زمینی را می توان به دلیل سبک بودن و هضم راحت آن علاوه بر وعده ناهار، در وعده شام نیز میل نمود. سوپ بادام زمینی به دلیل طعم خاص بادام زمینی مورد پسند افراد بسیاری می باشد.
پارسینه : روشی جدید برای پخت خوراک بادمجان
بادمجان را پوست گرفته و از وسط برش می‌زنیم. سپس در تابه که کمی روغن و لیوان آب ریخته‌ایم بادمجان را می‌پزیم.
پارسینه : طرز تهیه نان برنجی
پودرقند و روغن جامد یا کره را با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم تا نرم و لطیف شود. تخم‌مرغ را هم اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم.
پارسینه : ویدیو| ربات آشپز سامسونگ را ملاقات کنید
شرکت سامسونگ در نمایشگاه امسال گجت‌های متعدد و جدید خود را به نمایش عمومی گذاشت. یکی از جذاب‌ترین محصولات ربات آشپز (Bot Chef) نام دارد.
پارسینه : فوت و فن طبخ کشک بادمجان
حتی اگر گیاهخوار هم نباشیم، گاهی لازم است تا قید گوشت و مرغ را بزنیم و وعده‌های غذایی‌مان را گیاهی درست کنیم.
پارسینه : دستور پخت خوراک مرغ با لوبیای سویا
لوبیا گیاهی است از تیره بقولات، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر می‌پیچد. برگ‌های آن سبز رنگ، پهن، بزرگ و نوک تیز که شامل سه برگچه به شکل قلب است. گل‌های آن سفید مایل به زرد یا بنفش و میوه آن باریک و غلاف مانند است که دانه‌های لوبیا در آن قرار دارد.
پارسینه : طرز تهیه مرغ سوخاری در فر
مرغ سوخاری و بریان از آن دست غذا‌هایی است که همه ما با آن آشنا هستیم و گوشه کنار همه شهر‌های ایران به فروش می‌رسد. لازم است حتماً دستور تهیه این غذای خوشمزه را بدانیم. اگر میل دارید مرغ بریان را در منزل تهیه کنید تا از سالم بودن و کیفیت مواد اولیه مطمئن باشید.
ایران کوک : طرز تهیه دمپخت ماش
خیلی از خانم ها به دنبال درست کردن غذایی جدید بدون استفاده از مرغ و گوشت داخلش هستن. با توجه به شرایط اقتصادی هم درست کردن این مدل غذاها خالی از لطف نیست! امروز قصد داریم طرز تهیه دمپخت ماش رو به شما آموزش بدیم که هم می تونید با گوشت، مرغ و یا ماهیچه […] نوشته طرز تهیه دمپخت ماش اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : دستور پخت خورشت خلال کرمانشاهی؛ غذایی اصیل و خوشمزه
مواد اصلی خورشت خلال گوشت، زرشک و خلال بادام است و از زمان‌های دور مردم کرمانشاه برای پذیرایی از مهمانان این خورشت را به عنوان یک غذای رسمی تدارک می‌دیدند.
پارسینه : طرز تهیه شیرینی کاک
کرمانشاه شیرینی‌های مخصوص و محلی خوشمزه‌ای دارد که بیانگر فرهنگ، هنر و اقلیم خاص این منطقه‌ی دیدنی و شگفت‌انگیز است. از جمله‌ می‌توان به شیرینی کاک اشاره کرد که طرز تهیه آن را آورده ایم.
پارسینه : دستور تهیه نان کلانه، نان محلی سنندج با طعمی بی نظیر
نان کلانه از نان‌های محلی غرب کشور و متعلق به استان کردستان می‌باشد که طعم ویژه و بسیار جذابی دارد.
پارسینه : فوت و فن طبخ قلیه ماهی
چقدر با قلیه ماهی میانه خوبی دارید؟ آیا تا به حال آن را امتحان کرده‌اید؟ یا در تصوراتتان ترکیب سبزی و ماهی چندان جالب به نظر نمی‌رسد و بیخیالش شده‌اید؟
پارسینه : دستور تهیه نخود آب خواص نخود
نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است که در غذا‌های مختلف و متنوع سفره‌ی ایرانی جایگاه ویژه‌ای داشته و دارد و مصرف آن برای همه سنین توصیه می‌شود. یکی از اشکال تهیه غذا از نخود، غذایی است که به نخودآب معروف است.
پارسینه : طرز تهیه “باقالی پلو با گردن” رستورانی
باقالی پلو یکی از غذا‌های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که اغلب با گوشت ماهیچه، مرغ و گردن تهیه میشود و طعم بسیار لذیذی دارد.
پارسینه : عجیب و غریب‌ترین غذا‌ها از سراسر جهان
افراد کمی وجود دارند که رتیل را به عنوان یک وعده غذایی در نظر بگیرند؛ بنابراین جای تعجب نیست که این عنکبوت‌ها ابتدا توسط کامبوجی‌هایی که زیر سلطه رژیم «خمر‌های سرخ» گرفتار گرسنگی و قحطی بودند، خورده شدند.
پارسینه :  طرز تهیه خامه صبحانه
خامه قسمتی از شیر است که حاوی چربی بالایی است و به وسیله روش‌های خامه گیری از شیر جدا شود.
پارسینه : ذستور تهیه نخود آب خواص نخود
نخود دارای طبع گرم و خشک است و برای تقویت بنیه یکی از بهترین حبوباتی است که در غذا‌های مختلف و متنوع سفره‌ی ایرانی جایگاه ویژه‌ای داشته و دارد و مصرف آن برای همه سنین توصیه می‌شود. یکی از اشکال تهیه غذا از نخود، غذایی است که به نخودآب معروف است.
پارسینه : طرز تهیه خورشت کرفس
خورشت کرفس از اون خورشت هاست که ممکنه بعضی‌ها دوستش نداشته باشن. این خورشت به سبک‌های مختلفی طبخ میشه، ولی رایج ترینش خورشت کرفس با نعنا و جعفری هست. سعی میکنم توی این پست براتون مفصل توضیح بدم که من چه سبزی‌هایی توی این خورشت استفاده میکنم و چطور خوشمزه‌تر میشه.
ایران کوک : طرز تهیه کرم قهوه
یکی از دسرهای خوشمزه و جذابی که دوست دارم بهتون معرفی کنم، کرم قهوه هست. این دسر رو خیلی راحت و فقط با شش مرحله می تونین توی خونه تهیه کنین و با تزیینات زیبا ظاهر مجلسی بهش بدین. اگه طرفدار طعم قهوه باشین و از دسر قهوه و شیر، دسر قهوه و نارگیل و […] نوشته طرز تهیه کرم قهوه اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : بیسکویت کره بادام زمینی را با قهوه میل کنید
اگر می‌خواهید یک دسر راحت و سریع درست کنید، این بیسکویت‌ها را امتحان کنید که احتیاج به پخت ندارند. کافی است مواد را با هم ترکیب کرده و در یخچال قرار دهید. به همین راحتی!
پارسینه : ۷ ترفند کاربردی برای پخت «ماهی»
از آن جا که گوشت ماهی بافت نرمی دارد، بهتر است ماهی منجمد برای یخ زدایی در یخچال قرار گیرد.
پارسینه : ۲۳ اشتباه رایج آشپزی که غذا را خراب می‌کند
کسانی که کمتر تجربه آشپزی دارند می‌دانند، حتی اگر همه چیز را مو به مو از کتاب آشپزی و دستورالعمل اجرا کنند، باز هم ممکن است غذای‌شان خراب شود؛ اما چرا؟ آیا در دستورالعمل همه چیز را درباره آن غذا ننوشته است؟ بعید نیست که آشپزی با تجربه هم، برخی از این موارد را نداند.
پارسینه : طرز تهیه‌ی لبوی خوشمزه در خانه
طرز تهیه لبوی خوشمزه در خانه را بلد هستید؟ اصلا می‌دانید لبو چه خواص و چه مضراتی دارد؟ فرق لبو با چغندر چیست و البته در مورد نحوه پختن و طرز درست کردن لبوی خوشمزه و خاصیت لبو پخته و … را در این مطلب بخوانید.
پارسینه : طرز تهیه ژله بستنی
ژله بستنی به روش‌های متفاوت تهیه می‌شود به صورت ژله خرده شیشه، لایه ای، حتی می‌توانید یک لایه ژله و یک لایه ژله بستنی تهیه کنید. مدل‌های متفاوتی وجود دارد که این کاملا سلیقه‌ای است.
ایران کوک : آموزش کیک آمبره
آمبره به گستره ای از رنگ ها گفته میشود که به شکلی یکنواخت از یک رنگ تیره به رنگی روشن یا برعکس تغییر پیدا کند. شاید با آمبره ناخن یا رنگ موی آمبره آشنا باشید. اما آیا کیک آمبره را هم میشناسید؟ چرا از این ایده زیبا در آشپزی استفاده نکنیم؟ اگر فکر میکنید تهیه […] نوشته آموزش کیک آمبره اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : جدیدترین کیک‌های خاص
نمونه‌هایی از جدیدترین کیک‌های خاص.
پارسینه : طرز تهیه قارچ و پیاز سوخاری؛ در خانه دست به کار شوید
قارچ و پیاز سوخاری از جذاب‌ترین پیش‌غذا‌ها برای وعده‌های فست‌فودی است که با سیب‌زمینی سرخ‌کرده رقابت می‌کنند و نمی‌شود به آن‌ها نه گفت.
پارسینه : هات‌چاکلت با غلظت کم؛ برای روز‌های زمستانی
بعد از ظهرای پاییز و زمستون که هوا یکم خنکه هیچی بیشتر از یه نوشیدنی گرم نمیچسبه. مخصوصا اگه کلی کار داشته باشی و نخوای سرما و کوتاهی روز بی حال و کرختت کنه. هات چاکلت از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌هایی هست که تا بحال بشر به خودش دیده! اگه از گروه افرادی هستید که به این مهم اعتقاد ندارید بدونید که این مطلب اصلا براتون جذاب نخواهد بود.
پارسینه :  طرز تهیه جوجه چینی با سس تاتار
ابتدا دلستر و آب را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود و یکدست شود.
پارسینه : طرز تهیه بال با طعم پنیر بلوچیز
در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، فلفل، یک قاشق غذاخوری پودر چیلی و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
ایران کوک : سس سیب خوشمزه
نمیدونم تا حالا اسم سس سیب رو شنیدید یا نه. ممکنه در دستور بعضی کیک ها و شیرینی ها در مواد اولیه به این سس بر بخورید. همون طور که از اسمش پیداست در واقع این سس نوعی پوره سیب پخته شده است. اگه پای سیب خوشمزه رو امتحان کرده باشید، طعم این سس رو […] نوشته سس سیب خوشمزه اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : خرید
نوشته خرید اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
ایران کوک : سالمون لیمو و شوید
ماهی سالمون یکی از بهترین غذاهای دریایی هست که از ارزش غذایی بالایی هم برخورداره. شما می تونید اون رو به روش های مختلفی مثل تهیه سالمون در فر، ماهی سالمون با سالاد نودل، کباب سالمون لیمویی، سالمون برگر، ماهی سالمون کنجدی و حتی کوکوی ماهی سالمون تهیه کنین، ولی من در این مطلب می […] نوشته سالمون لیمو و شوید اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : دمپخت ماش؛ پلو محلی چهارمحال و بختیاری
دمپخت ماش یک پلو گیاهی و خوشمزه است که مربوط به استان چهارمحال و بختیاری می‌باشد. این پلو خوشمزه را می‌توانید به تنهایی خورده و یا در کنار آن از انواع گوشت‌های سفید و قرمز نیز استفاده کنید که این بستگی به سلیقه شما عزیزان دارد.
ایران کوک : irancook shop
نوشته irancook shop اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.
پارسینه : راهنمای استفاده از ادویه در غذا
به یاد داشته باشید، مصرف به اندازه ادویه علاوه بر خوش‌عطر و طعم کردن خوراک، فواید زیادی برای بدن دارد که تسهیل در هضم غذا، تنظیم قندخون و... از آن دسته‌اند.
پارسینه : طرز تهیه ترشی شلغم
برای تهیه ترشی شلغم ابتدا آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
پارسینه : طرز تهیه کلوچه کنجدی نرم خانگی
با دستور این نان خوشمزه و خوش عطر که به جای اینکه بروید و از بیرون تهیه کنید با کمی همت این نان‌ها را در خانه تهیه کنید هم عطر نان تازه در خانتان بپیچد و هم از خوردن آن لذت ببرید.
پارسینه : طرز تهیه سالاد سبز با سس فرانسوی
سیر را ریز خرد کنید. سیر را با خردل، سرکه سفید یا قرمز و روغن زیتون در یک شیشه تمیز بریزید.
پارسینه : طرز تهیه کلوچه ترافل رنگی
کره و شکر را داخل کاسه بریزید و نمک را روی آن‌ها بپاشید.
پارسینه : پلو لیموزین؛ پلوی خوش عطر ایرانی
پلو لیموزین نام یک پلو جدید و مخلوط است که با مخلوط کردن انواع مواد می‌توان آن را تهیه کرد. این پلو را می‌توانید به تنهایی و یا با چاشنی‌ها و یا به همراه خورش‌هایی که باب میل افراد است در وعده‌های ناهار و یا شام نوش جان کنید. این پلو که از تمام گروه‌های مواد غذایی در دستور پخت خود دارد شبیه به رنگین پلو ایرانی می‌باشد.
پارسینه : ۹ دسر ایرانی که باید آن‌ها را بشناسید
در این مطلب قصد داریم شما را با بهترین دسر‌های ایرانی آشنا کنیم.
پارسینه : طرز تهیه ماهی شکم‌پر؛ غذایی مناسب آخر هفته‌ها
ماهی شکم‌پر یکی از غذا‌هایی است که لذت آن به خوردن با جمع‌های دوستانه و فامیلی است. غذایی نه چندان سخت که تنها کافی است با هیجان مشغول درست‌کردنش شویم.
پارسینه : طرز تهیه رولت خامه‌ای بدون فر
طرز تهیه رولت بدون فر را برای آن افرادی که فر ندارند قرار دادم که راحت بتوانند درست کنند که اتفاقا عالی می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه‌ی مرغ مجلسی
در این مطلب قصد داریم طرز تهیه‌ی مرغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.
پارسینه : فوت و فن‌های طبخ باقالی‌پلو به روش رستورانی
باقالی‌پلو‌های رستورانی عطر و بویی دارند که فارغ از اینکه با مرغ یا گوشت سرو می‌شوند، برای خالی خوردن هم جذاب هستند؛ اما راز این عطر و بوی خاص چیست؟
پارسینه : فاج تیرامیسو؛ دسر لذیذ ایتالیایی
تیرامیسو ازجمله دسر‌های لذیذ ایتالیایی است که آماده‌سازی آن وقت زیادی نمی‌گیرد و طی زمان کوتاهی آماده می‌شود و گزینه مناسبی برای مجالس و میهمانی‌ها محسوب می‌شود. در این مطلب شما را با طرز تهیه این دسر لذیذ آشنا خواهیم کرد.

 

پیشخوان روزنامه های ایران
پیشخوان روزنامه های ایران