طراحی سایت با گروه نرم افزاری صددروازه

طراحی سایت با گروه نرم افزاری صددروازه

جدیدترین اخبار آشپزی
پارسینه : با «مربای بالنگ» غذایتان را هضم کنید
بالنگ میوه‌ای از خانواده‌ی مرکبات است، که سایز نسبتا بزرگ، پوست خیلی کلفت و خواص بسیاری دارد. مربای آن برای نفخ و کمک به هضم غذا مفید است.
پارسینه : تزیین انار شب یلدا عروس به شکل گل سرخ
انار شب یلدا یکی از معروف‌ترین نشانه‌ای شب یلدا است. امسال برای شب یلدا عروس می‌توانید از این ایده جالب کمک گرفته و با انار دون شده یک گل رز زیبا درست کنید.
پارسینه : آموزش ویژه درست کردن میوه شکری
درست کردن میوه شکری باعث خوشمزه شدن و تبدیل شدن میوه ها به نوعی شیرینی می شود که شما می توانید آن را با روشی بسیار ساده تهیه کرده و برای پذیرایی از مهمان هایتان استفاده کنید.
پارسینه : طراحی‌های شگفت انگیز سرآشپز خوش ذوق ژاپنی
Takehiro Kishimoto، آشپز ۳۸ ساله ژاپنی، در پنج سال اخیر طراحی‌های پیچیده و شگفت انگیزی با استفاده از مواد غذایی و تنها یک چاقو انجام داده است.
پارسینه : طرز تهیه صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج
صدف های خامه ای با ماهی تن و اسفناج از مجموعه دستورغذایی که دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم. خوردن این خوراک ماهی تن خوشمزه را از دست ندهید.
پارسینه : طرز تهیه سالاد سیب زمینی با زیتون و پنیر فتا
شاید خوردن سالاد‌های تکراری برایتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشید تا با طرز تهیه یک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شوید که به راحتی تهیه می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه انواع سرکه و ترشی و چاتنی های ترشی
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذا‌های ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
پارسینه : طرز تهیه کیک پنیری به سبکی خوشمزه و متفاوت
کره و نصفی از شکر را با همزن خوب بزنید تا کاملا سبک و پفکی شود سپس پنیر را اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.
پارسینه : بهترین روش برای طبخ گوشت کدام است؟
قطعا کباب کردن کامل گوشت و طبخ آن بدون استفاده از روغن سالم‌تر است.
پارسینه : تهیه سالاد خیار به روش تایلندی
سالاد خیار یک سالاد معروف تایلندی است که طعم تند و استفاده از بادام زمینی، آن را متمایز می‌کند. سالاد تایلندی از انواع سالاد‌های خوشمزه و مقوی است و شما می‌توانید این نوع سالاد را به راحتی در منزل تهیه کنید و از طعم و مزه بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
پارسینه : طرز تهیه کوکی شکری پایه تزیین رویال آیسینگ
این کوکی که به نام کوکی شکری معروف هست میتونه پایه خیلی خوبی برای کار با رویال آیسینگ باشه.
پارسینه : نان تافتون را در منزل بپزید!
نان تافتون یا تافتان، نان تردی است که از خمیر فطیر یا خمیر «کم ورآمده» پخته می‌شود.سعی کنید برای تنوع، یکبار هم که شده نان تافتون را خودتان در منزل و درون تابه تهیه کنید.
پارسینه : دستور تهیه مرغ قلقلی
مرغ قلقلی با سس به عنوان یک میان وعده عالی و یک خوراک لقمه‌ای سرو می‌شود. همچنین به صورت سرد و برای پیک نیک نیز غذایی مناسبی است.
پارسینه : ساندویچ پنیر و بروکلی، ساده و لذیذ
بروکلی از سبزیجات تیره رنگ با خواص درمانی فراوان است که در فصل پاییز و زمستان به وفور یافت می‌شود. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک ساندویچ لذیذ با بروکلی و پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
پارسینه : دستور تهیه دمنوش زعفران و هل
دمنوش هل و زعفران دارای خواص زیاد و طعم بی نظیر و متفاوتی است و شما می‌توانید این دمنوش پاییزی را به راحتی در منزل تهیه نمایید.
پارسینه : سوپ پیاز و سیب زمینی با چاشنی پرتقال
سوپ پیاز و سیب زمینی یک پیش غذای ساده می‌باشد که ماده اصلی آن سیب زمینی است، عطر، طعم و رنگی متفاوت و فوق العاده دارد و چاشنی آن پوست پرتقال و چند شاخه گشنیز است.
پارسینه : دستورالعمل پخت ساده و راحت کیک گردویی در خانه
شما میتوانید با خواندن دستورالعمل تهیه کیک گردویی این کیک خوشمزه را به سادگی در خانه تهیه کنید.
پارسینه : طرز تهیه سالاد خیار ایرانی با عدس و جوانه
این سالاد برای یک ناهار ساده یا به عنوان بخشی از یک وعده غذایی بزرگتر ایده‌آل است.
پارسینه : بهترین روش‌های پخت قارچ
امروزه قارچ کبابی، قارچ سوخاری و ... طرفداران مخصوص به خود را در دنیای آشپزی پیدا کرده اند، اما سوالی که در این میان مطرح می‌شود این است که بهترین روش پخت قارچ چه روشی است.
پارسینه : طرز تهیه سالاد اسفناج با رب انار
سالاد اسفناج با رب انار نوعی سالاد میوه و سبزیجات است که با سس رب انار مزه دار می‌شود و طعم ملس آن اشتهای هر کسی را برمی‌انگیزد. این سالاد پرخاصیت را می‌توان به عنوان یک وعده غذایی مجزا و یا یک پیش غذای خوشمزه مورد استفاده قرار داد.
پارسینه : کوکو سیب زمینی قالبی، یک پیش غذای خوشمزه
کوکو سیب زمینی قالبی یکی از پیش غذا‌هایی است که می‌تواند تزیین کننده میز غذای تان باشد و طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد. برای دانستن طرز تهیه این پیش غذای ساده با ما همراه شوید.
پارسینه : چه کار کنیم برنج شپشک نزند؟
یکی از ساده‌ترین راه‌های رهایی از شر شپشک برنج، قراردادن گونی‌های آن روی بارچین است.
پارسینه : آموزش تهیه تارت موز
این هم یکی از روش های درست کردن تارت موز برای کسانی که عاشق موز هستن. این دسر عالی و خوشمزه خمیرش ترد و داخلش حالت شیره ای داره و خیلی راحت و سریع درست میشود.
پارسینه : طرز تهیه سس گوجه فرنگی سریع مخصوص پاستا و لازانیا
در این مطلب طرز تهیه یه سس گوجه فرنگی خیلی آسونو خوشمزه رو براتون میذارم که میتونه به عنوان یه سس پایه برای انواع لازانیا و پاستا استفاده کنید.
پارسینه : طرز تهیه خورشت گل کلم؛ یک خورشت پاییزی
خورشت گل کلم، خورشتی است که به دلیل وجود گل کلم درآن خاصیت بالایی دارد و غذایی رژیمی به شمار می‌رود. خورشت گل کلم از خورشت‌های اصیل ایرانی است که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ است.
پارسینه : دمنوشی فوق العاده برای افزایش هوشیاری دانش آموزان
در شب‌های قبل از امتحان بهتر است از دم نوش رقیق عسل و نعناع به جای کافئین به منظور افزابش هوشیاری استفاده کرد.
پارسینه : به جای سس این چاشنی را به سالادتان اضافه کنید
سرکه سیب خواص درمانی زیادی برای سلامتی بدن دارد از جمله کاهش وزن و برای سلامتی پوست، افزایش استحکام و تقویت استخوان ها، رفع مشکلات خواب، رفع کلسترول بالا و رفع مشکلات هاضمه بسیار مفید است. حتی سرکه سیب می‌تواند به عنوان چاشنی مفیدی برای سالادتان باشد.
پارسینه : نوشیدنی‌های چربی سوز برای کم کردن وزن
این نوشیدنی‌ها به علت داشتن ریز مغذی، سرشار از املاح و ویتامین‌های مختلف بوده و عامل خوبی برای مهار اشتها و پرخوری افراد چاق است و آنزیم‌های موجود در این میوه‌ها وزن را به طور طبیعی پایین می‌آورد.
پارسینه : بهترین و سالم‌ترین شکل نگهداری زیتون
زیتون میوه‌ای است که نگه داری و تهیه‌ی ترشی و شوریجات از آن قدری مشکل. زیتون، هسته زیتون و برگ زیتون حاوی خواص بسیاری می‌باشد که در ادامه این مطلب با آن‌ها آشنا خواهید شد.
پارسینه : طرز تهیه کرم رانورسه با شکلات
به منظور تهیه این نوع از دسر با شکلات به حدود دو ساعت زمان و مواد اولیه‌ای که در جدول زیر ذکر شده است، نیاز خواهد بود.
پارسینه : طرز تهیه “پیتزای سبزیجات” ترش مزه با کدو
راز تهیه یک “پیتزای سبزیجات” ترش مزه با کدوی عالی این است که قبل از پختن پیتزا تا آنجا که می شود مایعات را از کدو جدا کرد. ترفند ما به شما کمک می کند پیتزایی عالی با طعم کدوی تازه و شیرینی مطبوع بپزید.
پارسینه : دستور پخت نان بربری در خانه
طرز تهیه نان بربری در خانه نکاتی دارد که با رعایت آن می‌توانید یک نان با عطر و طعم عالی درست کنید. عطر و طعم نان بربری به دو عامل بستگی دارد: اول ترکیب آرد و جوش شیرینی که پیش از پخت به عنوان رومال روی خمیر نان مالیده می‌شود، دوم مقدار زیادی کنجد که روی خمیر پاشیده می‌شود.
پارسینه : کاپ کیک پاستا، پیش غذایی جدید و باکلاس
کاپ کیک پاستا یکی از پیش غذاهایی است که برای میهمانی ها بسیار مناسب بوده و طزر تهیه ان هم بسیار ساده است. برای دانستن طرز تهیه کاپ کیک پاستا با ما همراه شوید.
پارسینه : طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش
ساندویچ مرغ ریش ریش از ترکیب مرغ پخته ریش ریش، قارچ و فلفل دلمه‌ای تهیه و با نان، گوجه فرنگی و خیار شور سرو می‌شود. ادویه‌های مورد استفاده در تهیه این غذا طعم دهنده‌های اصلی آن هستند.
پارسینه : طرز تهیه آش جو مرحله به مرحله
آش یکی از سنتی‌ترین غذاهی ایرونی هست که تقریباً در تمام کشور با روش‌ها و طعم‌های مختلف تهیه میشه. آش‌هایی هم هستند که در تمام ایران تقریباً با یک دستور تهیه میشن و عمومیت دارن مثل آش رشته و آش جو.
پارسینه : چاشنی تندوری را چگونه درست کنیم؟
برای آماده کردن چاشنی تندوری (Tandoori Paste)نیاز است تا انواع ادویه جات را با هم ترکیب کنید. برخی فلفل‮ ها در کشور ما وجود ندارد بنابراین به جای آن می‮ توانید مقدار آن را به پودرهای دیگر این دستور اضافه کنید. مقدار این مواد در این دستور برای چاشنی‮ دار کردن یک غذای ساده در یک وعده کافی است.
پارسینه : دستور پخت فلافل هویج با سس کنجد
فلافل از آن غذاهایی است که تقریبا در خیلی از مهمانی های دورهمی و تولد و مراسم خانوادگی که تعداد زیاد است، دیده می شود. بخصوص “فلافل هویج” با سس کنجد که طعم بسیار خوبی دارد.
پارسینه : لرزش دست را با این دمنوش‌ها درمان کنید
بابونه، گیاهی دارویی است که باعث تسکین اعصاب و آرامش می‌شود؛ این گیاه سیستم عصبی را آرام می‌سازد و استرس و اضطراب را از بین می‌برد.
پارسینه : طرز تهیه نان پنیری
یکی از تنوع‌های اساسی تو آشپزی هم پخت نونه که واقعا خستگی رو از تن آدم در میکنه مخصوصا وقتی بوی نون تازه تو خونه میپیچه. در این مطلب هم طرز تهیه یه نون پنیری رو براتون میذارم که برای صبحانه عالیه…
پارسینه : طرز تهیه ژله هندوانه‌ای مناسب شب یلدا
اول ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آبجوش روی بخار کتری حل کنید و بگذارید در دمای محیط خنک شود، یک لیوان بستنی را هم بگذارید بیرون از فریزر تا هم دمای محیط شود، بعد بستنی را با ژله آلوئه ورا مخلوط کنید.
پارسینه : دستور تهیه رب انار ترش
رب انار ترکیب ساده‌ای از آب انار، شکر و آبلیمو می‌باشد؛ بنابراین همان فوایدی که از آب انار بدست می‌آید از رب انار نیز می‌توان کسب کرد. در این مطلب طرز تهیه رب انار رو بهتون آموزش میدیم. تا پایان مطلب همراه ما باشید.
پارسینه : طرز تهیه پاستا گوجه فرنگی و پنیرفوق العاده خوشمزه
در این مطلب طرز تهیه یه پاستا رو براتون میذارم که با سس گوجه فرنگی درست شده و فوق العاده خوشمزه است امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین …
پارسینه : طرز تهیه سالاد سزار بدون سس مایونز
سالاد سزار از نان تست برشته شده، فیله مرغ و کاهو تهیه می‌شود، اما طعم این سالاد به دلیل سس بی نظیر آن است که دو روش برای تهیه آن وجود دارد. در ادامه هر دو روش تهیه سس این سالاد شرح داده می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه متفاوت درست کردن مربای انار خوشمزه
مربای انار خوش طعم و متنوع را حتما تهیه کنید و هنگام صرف صبحانه با نان و کره میل کنید.
پارسینه : طرز تهیه پخت پیاز
پخته پیاز یا پختِ پیاز از غذا‌های محلی جنوب شرق ایران است که با گوشت چرخ شده یا جگر و قلوه گوسفند پخته می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه سس تند مایونز چیپوتل در خانه
یک سس خوشمزه مناسب برای انواع غذا‌های گوشتی و سبزیجاتی ویژهٔ کسانی که دوست دارند غذا یشان را با سس تند میل کنند. همراه ما باشید.
پارسینه : طرز تهیه ماست خانگی و نکاتی برای تهیه آن
طرز تهیه ماست خانگی بسیار ساده است و در زمانی کوتاه می‌توانید آن را آماده کنید. با رعایت نکاتی که در این مطلب شرح داده می‌شود، ماستی تهیه شده نه تنها شیرین خواهد بود، بلکه کاملا سفت می‌شود.
پارسینه : دستور پخت کیک زرشک
کیک‌ها از انواع خوراکی‌های خوشمزه هستند که می‌توانید آن‌ها را با طعم‌های مختلفی بپزید، در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک زرشک را در اختیار شما قرار می‌دهیم.
پارسینه : شربتی خوشمزه برای درمان سرماخوردگی
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در رفع سرماخوردگی، تناسب اندام و تنظیم قندخون موثر دانست.
پارسینه : طر تهیه نان رول فندقی مرحله به مرحله
امروز قرار هست که با یک نان خوشمره که اتفاقاً خیلی راحته و نسبت به تهیه بعضی نان ها، زمان کمتری رو نیاز داره بیشتر آشنا بشیم. یک نان شیرینی، که پیچیده شده در شکلات فندقی هست و میتونه یک صبحانه یا عصرانه جذاب برای کوچولو‌های تو خونمون باشه.
پارسینه : طرز تهیه نیمرو در فلفل دلمه
در این مطلب طرز تهیه یک نیمرو ساده و متنوع رو براتون گذاشتم که میتونید اون رو برای صبحانه یا شام تهیه کرده و نوش جان کنید.
پارسینه : طرز تهیه ساندویچ فیلادلفیا با پنیر
ساندویچ فیلادلفیا از انواع چیز استیک‌ها است و برای تهیه آن با دستورالعمل زیر ۳۰ دقیقه زمان لازم است و برای پنج نفر تهیه می‌شود. با ما همراه باشید.
پارسینه : طرز تهیه “کاپ کیک اسفنجی” ویکتوریا
در این مطلب آموزش یک کاپ کیک خیلی خوشمزه و اسفنجی رو قرار میدم که میتونه به تنهایی به عنوان کیک عصرانه استفاده بشه و هم میتونه با خامه و میوه‌ها ترکیب خیلی خیلی دلچسبی رو ایجاد کنه.
پارسینه : طرز تهیه چای انار
یکی از دمنوش های بسیار خوشمزه و درعین حال پرخاصیت که این روزها می تواند عصر پاییزی شما را دل انگیز تر کند چای انار است. کافی است کمی حوصله کنید و یک قاچ انار دان کنید و در قوری بریزید و البته کمی بیشتر از چای معمولی بگذارید تا خوب دم بکشد.
پارسینه : گذاشتن این چیز‌ها در ماکروویو ممنوع
اگر عادت دارید زیاد از ماکروویو استفاده کنید بهتر است بدانید که هر چیزی را نمی‌شود داخل این جعبه‌ی پر از اشعه قرار داد
پارسینه : طرز تهیه پنیر ریکوتا در منزل
پنیر ریکوتا یکی از خوشمزه‌ترین پنیر‌های مورد استفاده در غذا‌های ایتالیایی مانند لازانیا بوده که به راحتی در منزل تهیه می‌شود. مهم‌ترین نکات در تهیه این پنیر، میزان درجه حرارت شیر و نوع شیر مورد استفاده است که در این مطلب به آن پرداخته شده است.
پارسینه : طرز تهیه قلیه سیب و به؛ آشپزی به سبک دوره صفوی
خورش بِه یا همان خورش معروف به آلو یکی از خورش‌های پاییزی و معروف ایرانی است که در گذشته با نام قلیه به یا قرومه‌ی به شناخته می‌شده است.
پارسینه : طرز تهیه بیفتک آلزاس
مطلب زیر طرز تهیه بیفتک آلزاس فرانسوی یک غذای بسیار عالی و خوشمزه را آموزش می‌دهد که با استفاده از پیاز فراوان این غذای عالی طبخ میشود امیدوارم که طعم این غذا را دوست داشته باشید.
پارسینه : طرز تهیه “شکر پلو شیرازی”
شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی های بزرگ سرو می شود.“شکر پلو شیرازی” اغلب با گوشت مرغ، گوشت بره یا بدون گوشت درست می شود.
پارسینه : طرز تهیه چیزکیک نوتلا بدون نیاز به پخت
چیزکیک نوتلا بدون پخت نیازی به پختن ندارد و لایه زیری آن از مخلوط بیسکویت اوریو و کره تهیه می‌شود. بعد از آن یک کرم پنیری با طعم نوتلای خوشمزه و در آخر هم خامه و شکلات چیزکیک نوتلا را کامل می‌کند.
پارسینه : شیوه درست کردن پاستا گوجه، زیتون و اسفناج با طعمی دلچسب
“پاستا گوجه زیتون و اسفناج” بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعی متفاوت‌تر از پاستا‌های دیگر دارد و در کمترین زمان آماده خوردن می‌شود.
پارسینه : طرز تهیه کاپ کیک حلوایی و گردو
مقدار مناسب کدو حلوایی را جدا کرده، بشویید و پوست بکنید. سپس آن را خرد کنید. کدو حلوایی را چرخ کنید.
پارسینه : دسر بستنی هندوانه برای شب یلدا
یکی دیگر از انواع دسر برای شب یلدا بستنی است. از آنجایی که شب یلدا با میوه‌هایی مانند هندوانه، انار و خرمالو اجین شده است، در این مطلب به طرز تهیه بستنی با طعم هندوانه برای شب یلدا می‌پردازیم.
پارسینه : طرز تهیه سس یونانی
سس یونانی از دسته سس های بسیار سالم است که در منزل با ساده ترین مواد تهیه می شود اما عطر و طعم خاص آن بر روی هر سالادی باعث دلپذیر شدن مزه سالاد می شود.
پارسینه : طرز تهیه شیرینی کلاچ میان پرخانگی و گیلانی
برای تهیه این شیرینی اول شیر را ولرم می‌کنیم خمیرمایه و شکر را اضافه می‌کنیم می‌گذاریم بماند تا یک ربع ساعت خنک شود.
پارسینه : طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی
اصلیت این غذا مال غرب آفریقاست و اصولا در مقدار زیاد و با مرغ کامل درست میشه من با سینه مرغ درست کردم، ولی با همون طعم سنتی و اصلیش.
پارسینه : سس ماست و ارده
ماست و ارده را با همزن خوب بزنید تا سفت و یکنواخت شود بعد شکر و نمک و فلفل را اضافه کنید.
پارسینه : طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا
۹ عدد بیسکویت اوریو را له کنید برای اینکه بهتر خرد شوند در مخلوط کن بریزید. ۳۶ بیسکویت باقیمانده را نیز خرد کرده و در یک کاسه متوسط بریزید.
پارسینه : طرز تهیه دسر کرم نسکافه
شیر و شکر و نسکافه را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا فقط گرم شده و شکر‌ها حل شوند. ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب کتری قرار می‌دهیم تا حل شود.
پارسینه : شربتی مفید برای تقویت استخوان بندی کودکان
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در رفع ضعف بنیه و کم خونی، تقویت استخوان‌ها و چاق کنندگی موثر دانست.
پارسینه : طرز تهیه املت اسفناج و قارچ
یکی از مزایای املت اسفناج نسبت به سایر غذا‌هایی که با این ماده غذایی تهیه می‌شود، این است که حرارت کمتری به اسفناج می‌رسد و مقدار بیشتری از خواص اسفناج حفظ خواهد شد.
پارسینه : طرز تهیه سوپ ونیزی؛ از فرانسه به ایتالیا
در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سوپ ونیزی را که با مواد بسیار راحتی درست میشود به شما آموزش دهیم.
پارسینه : طرز تهیه پلو لوبیا سفید؛ گمشده در سفره ایرانی
پلو لوبیا سفید به دلیل دسترسی آسان به مواد لازم غذایی بسیار پر استفاده در سفره‌های ایرانی می‌باشد و دستور پخت ساده‌ای دارد.
پارسینه : ساده‌ترین نحوه درست کردن “چیز کیک ردولوت اوریو” با طعمی دلنشین
“چیز کیک ردولوت اوریو” یک کیک فوق العاده خوشمزه است که به دلیل ظاهری شیک و زیبا بهترین و مناسب‌ترین کیک برای پذیرایی از دوستانتان می‌باشد.
پارسینه : طرز تهیه سوپ مرغ به ۳ روش
سوپ مرغ به شیوه‌های مختلفی تهیه می‌شود که مرغ پایه اصلی تمام آن‌ها را تشکیل می‌دهد و تفاوت آن‌ها در طعم دهنده‌های مختلفی است که استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه سه نوع از این سوپ شرح داده خواهد شد.
پارسینه : طرز تهیه سالاد شاهی و پرتقال
سالاد شاهی و پرتقال مکملی سبک و رژیمی برای غذای شماست. سس این سالاد را هنگام سرو روی آن بریزید تا از پلاسیدگی برگ‌ها جلوگیری شود. زمان آماده کردن این سالاد ۱۵ دقیقه بوده و برای ۵ نفر قابل سرو است.
پارسینه : نحوه درست کردن مربای ترب سفید به شکل گل رز
برای تهیه مربای ترب سفید ابتدا ترب‌ها را برش داده و به شکل مورد نظر آماده می‌کنیم و ۴ ساعت در آب آهک قرار می‌دهیم و بعد ۲ ساعت در آب سرد قرار داده...
پارسینه : آموزش فوق العاده و مرحله به مرحله تهیه کره بادام زمینی
یکی از کره‌های بسیار خوشمزه و پر خاصییت کره بادام زمینی است که بسیار مقوی و در عین چرب بودن هیچ چربی خطرناکی ندارد؛ و برای کودکان و بزرگسالان بسیار مفید می‌باشد که در عین گران بودن بسیار بسیار آسان تهیه می‌شود.
پارسینه : پنیر توپی خوشمزه را با سه طعم درست کنید!
پنیر توپی با سه طعم به همراه سبزیجات، چیپس یا کراکر میان وعده‌ای عالی هستند.
پارسینه : طرز تهیه کوفته بادمجان
در این مطلب براتون طرز تهیه کوفته‌های قلقلی کوچیکی رو میذاریم که بجای گوشت بادمجون دارن و فوق العاده لذیذ هم هستن. این کوفته‌ها برای مواقعی که دلتون میخواد یه تنوعی به غذاهاتون بدین و کمتر از گوشت استفاده کنین حرف ندارن …
پارسینه : طریقه پخت خوشمزه‌ترین “آش آبلیمو”
“آش آبلیمو” یکی از انواع آش‌های ترش مزه است که طرفداران خاص خود را دارد و دارای طرز تهیه‌ی ساده و آسانی است.
پارسینه : طرز تهیه کتلت نودل
کتلت نودل یک غذای بسیار خوشمزه است که هم خوشمزگی نودل را دارد و هم تردی و خوشمزگی کتلت را، علاوه بر اینکه به راحتی می‌توان آن را پخت. کافیست مراحل گام به گامی که در این مطلب مشاهده می‌کنید را دنبال کنید تا به یک غذای خوشمزه برسید.
پارسینه : بهترین نمونه‌های تزیین ژله انار برای شب یلدا
تزیین ژله انار معمولا ساده‌ترین روش برای تهیه دسر مخصوص شب یلداست. با استفاده از انار دون شده و قالب‌های سیلیکونی و گاه ترکیب ژله با بستنی یا کرم‌های دیگر مانند پاناکوتا به راحتی می‌توانید یک دسر مجلسی تهیه کنید.
پارسینه : طرز تهیه پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا
پوره سیب زمینی با پیاز داغ و نعنا یکی از مکمل‌های غذایی ساده است که به سرعت و در کمترین زمان ممکن تهیه شده و عطر پیاز داغ و نعنا موجود در آن، این غذا را بسیار مطلوب و وسوسه انگیز می‌نماید.
پارسینه : شیوه صحیح درست کردن خوش طعم‌ترین “اشکنه گوجه فرنگی”
“اشکنه گوجه فرنگی” غذای بسیار خوشمزه با کالری کم، اما پرخاصیت است و یک پیشنهاد عالی است برای افرادی که قصد لاغری دارند.
پارسینه : دمنوش‌های گیاهی برای کارکرد بهتر معده
برخی مشکلات گوارشی را می‌توان تنها با مصرف تعدادی ماده غذایی و رعایت نکاتی برطرف کرد.
پارسینه : طرز تهیه مرغ کنجدی با نودل و اسفناج
ران مرغ، آب، زنجبیل، پیاز و هویج را داخل قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید.
پارسینه : طرز تهیه غذای سنتی آش مصطفی اراک
آش مصطفی اراک یکی از جندین غذای سنتی و محلی اراکی هاست که در منطقه فرمهین، غذای میهمانی‏‌ها بوده است.
پارسینه : طرز تهیه پنکیک با سس توت فرنگی فاقد گلوتن
پنکیک صبحانه‌ای ساده و بسیار خوشمزه است که از دو یا سه ماده‌ی اولیه پخته می‌شود، این پنکیک‌های خوشمزه را می‌توان با شکلات، خامه، سس کارامل، میوه‌های تازه مانند توت فرنگی میل کرد.
پارسینه : سالاد مرغ و نودل، جدید و متفاوت
طرفداران نودل هر روز بیشتر می‌شوند. از نودل می‌توان به عنوان پیش غذا، غذای اصلی، سالاد و ... بهره برد. امروز برای شما سبکی متفاوت از سالاد نودل و مرغ را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.
پارسینه : طرز تهیه عدس پلو با گوشت به ۳ روش
عدس پلو با گوشت را می‌توان با گوشت چرخ کرده، گوشت قلقلی و گوشت تکه‌ای درست کرد. افزودن رب، کشمش، گردو و خرما به این غذا کاملا طبق سلیقه است، ولی با اضافه کردن ادویه‌های معطر می‌توان طعم بی‌نظیری به وجود آورد.
پارسینه : طرز تهیه خورشت مرغ جا افتاده و آبدار
تقریبا می‌توان گفت: خورشت مرغ، یکی از ده غذای پر طرفدار ایرانی است که کمتر ایرانی می‌توان یافت که آن را دوست نداشته باشد. به دلیل همین محبوبیت تصمیم گرفتیم تا طرز تهیه خورشت مرغ جا افتاده و آبدار را برای شما آموزش دهیم.
پارسینه : درمان درد‌های عصبی با دمنوش به لیمو
دم کرده به لیمو که عطری شبیه لیمو دارد، هضم غذا را بهبود می‌بخشد، مقوی معده، رفع کننده درد‌های عصبی و ناراحتی‌های معده مثل نفخ و گاز معده را از بین می‌برد.
پارسینه : دستور تهیه سوپ لیمو و مرغ به همراه اسفناج و شوید
این سوپ حاوی سبزیجات بسیاری مانند هویج، اسفناج، شوید و تره است بنابراین مقدار زیادی مواد مغذی را وارد بدنتان می‌کند بعلاوه اینکه سبزیجات سرشار از فیبر نیز هستند.
پارسینه : طرز تهیه بیسکوییت کرم دار دو رنگ در تابه و فر
این بیسکوییت نه خشک است و نه نرم بنابراین می‌توان آن را هم درون فر و هم تابه بپزید.
پارسینه :  طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه‌ای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید.
پارسینه : طرز تهیه سالاد کینوا مکزیکی
کینوا را در آب مرغ به مدت ۱۵ دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود.
پارسینه : طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی
ابتدا بادمجان‌ها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می‌دهیم.
پارسینه : طرز تهیه نان سوخاری مغزدار
نان سوخاری یکی از نان‌های خوشمزه‌ای هست که خیلی از ما‌ها رو یاد بچگی هامون میندازه. این نان خوشمزه یکی از تنقلات عالی برای میان وعده و تغذیه بچه‌ها در مدرسه محسوب میشه.
پارسینه : طرز تهیه ماکارونی با سس پنیری
اگه هوس یه ماکارونی خوشمزه رو کردین که خیلی زود هم حاضر بشه، من این مدل ماکارونی رو بهتون پیشنهاد میکنم که یه کرم پنیری فوق العاده خوشمزه داره و نهایتا یه ربع تا بیست دقیقه زمان برای آماده شدن میخواد.

 

پیشخوان روزنامه های ایران
پیشخوان روزنامه های ایران