خبر : با این ترفندها آشپزی حرفه ای شویم - اسپاد نیوز


آشپزهای حرفهای اسرار آشپزی شون رو حفظ میکنن و فقط اونها رو به هنرجوهاشون ارائه میدن. اما با این ترفندها برای همیشه غذاهای خوشمزه و بدون نقصی رو درست کنید.در ادامه این مطلب را به نقل از بدونیم بخوانید.بهترین استیکگوشت رو همون لحظه که از فریزر درآوردید سرخ نکنید. بزارید یک تا دو ساعت بیرون بمابمونه تا به دمای محیط برسه. اگه میخواین رنگ استیک طلایی بشه قبل از سرخ کردن رطوبتش رو کاملا بگیرین.گوشت مرغبرای این که گوشت مرغ خشک نشه اون رو داخل آب نمک بزارید. ۳ پیمانه آب رو با frac14; پیمانه نمک و frac14