خبر : طرز تهیه استیک هندی با سالاد پنیر - اسپاد نیوز


مواد لازم مناسب برای استیک هندی با سالاد پنیراستیک هندیلیموترش:۲ عدد تازهراسته گوساله:۲ تکه ۳۰۰ گرمی گوشتماست کم چربی:۲۵۰ گرمنعنای تازه:چند ساقهاسفناج تازه:۲۰۰ گرم هویج بزرگ:یک عددپنیر سفید:۱۵۰ گرمکنجد:۳ قاشق غذاخوریشیر نارگیل:۲۰۰ میلی لیترروغن زیتون:۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه:به مقدار لازمجوانه گندم:۲۰۰ گرماستیک هندی طرز تهیه استیک هندی با سالاد پنیر همه مواد را آماده روی کابینت قرار دهید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا درجه ۴ فر روشن کنید.گوشتها را در D