خبر : طرز تهیه پیراشکی مارچوبه با سس آلو سیاه - اسپاد نیوز
مواد لازم جهت تهیه پیراشکی مارچوبه:سر مارچوبه باریک ۱۰۰ گرم فلفل دلمهای قرمز دانه گرفته شده و باریک خلال شده ۱ عدد جوانه لوبیا ۵۰ گرم سس آلوی سیاه ۲ قاشق غذاخوریزرده تخم مرغ ۱ عددورقه نازک خمیر ۸ عددروغن جهت سرخ کردن مقداریطرز تهیه پیراشکی مارچوبه:مارچوبه، فلفل دلمهای و جوانه لوبیا را در کاسه بزرگی ریخته و مخلوط نمایید. سس آلو را به سبزیجات اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.زرده تخم مرغ را هم بزنید و تا زمان نیاز کنار بگذارید. ورقههای خمیر را روی سطح کار تمیزی پهن نمایید.کمی مخلوط م b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts