خبر : طرز تهیه رب غوره - اسپاد نیوز


طرز تهیه رب غوره:غوره را شسته و روی آن نمک میریزیم (به اندازهی دلخواه) و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. پس از آن درب ظرف را میگذاریم تا غورهها به طور کامل بپزند و نرم شوند. سپس آنها را از صافی رد میکنیم. در صورتی که رقیق بود، کمی دیگر آن را میجوشانیم تا غلظت آن به اندازهی رب گوجه شود.سپس در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری میکنیم. نکتهی مهم آن است که در مرحلهای که میخواهیم، رب کمی غلیظتر شود، باید شعلهی زیر آن بسیار ملایم باشد، چون در این مرحله رب غوره سریع میسوزد. به عبارتی دیA