خبر : طرز تهیه مربای انجیر خشک - اسپاد نیوز
مواد لازمانجیر ۱ کیلوگرمآب ۱-۱.۵ پیمانهشکر ۷۰۰ گرمآبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوریعصاره وانیل یا گلاب مقداری دستور تهیه: nbsp; ابتدا انجیر خشک را به مدت ۳ ساعت در آب سرد خیس کنید تا کاملا نرم شود. شکر را در قابلمه بریزید، آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شده و کمی قوام آید. انجیر را در شربت حاصل بریزید و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا انجیرها نرم شوند. در انتها مقداری عصاره وانیل یا گلاب به مربای انجیر اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. دو نکته:nbsp;از آنجا که b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts