خبر : طرز تهیه مربای انجیر خشک - اسپاد نیوز


مواد لازمانجیر ۱ کیلوگرمآب ۱-۱.۵ پیمانهشکر ۷۰۰ گرمآبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوریعصاره وانیل یا گلاب مقداری دستور تهیه: nbsp; ابتدا انجیر خشک را به مدت ۳ ساعت در آب سرد خیس کنید تا کاملا نرم شود. شکر را در قابلمه بریزید، آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شده و کمی قوام آید. انجیر را در شربت حاصل بریزید و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا انجیرها نرم شوند. در انتها مقداری عصاره وانیل یا گلاب به مربای انجیر اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید. دو نکته:nbsp;از آنجا که