خبر : ام اس را با غذایی خوشمزه و محلی ضربه فنی کنید - اسپاد نیوز


قیمه نخود یکی از غذاهای سنتی استان یزد بوده که حاوی انواع ویتامینهای A.، C.، D.، E.، گروه ویتامینهای B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۶، B. ۱۲، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، گوگرد، سلنیوم، کولین، اسید فولیک و سیتریک است.برای بررسی خواص قیمه نخود و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.غذای سنتی و مقوی برای مبتلایان به ام اس/ مهار ام اس با غذایی خوشمزه و محلی مهمترین خواص قیمه نخودح