خبر : ام اس را با غذایی خوشمزه و محلی ضربه فنی کنید - اسپاد نیوز
قیمه نخود یکی از غذاهای سنتی استان یزد بوده که حاوی انواع ویتامینهای A.، C.، D.، E.، گروه ویتامینهای B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۶، B. ۱۲، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، فیبر، پروتئین، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، گوگرد، سلنیوم، کولین، اسید فولیک و سیتریک است.برای بررسی خواص قیمه نخود و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.غذای سنتی و مقوی برای مبتلایان به ام اس/ مهار ام اس با غذایی خوشمزه و محلی مهمترین خواص قیمه نخودح b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts