خبر : طرز تهیه تبوله با سبزیجات کبابی - اسپاد نیوز


مواد لازم بلغور۱ فنجان نمک سهچهارم قاشق چایخوری آب جوش۱ فنجان کدو سبز۲ عدد پیاز۲ عدد کلاهک قارچ۳ عدد گوجه گیلاسی۲ فنجان روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری فلفل برای طعم گردو یکچهارم فنجان آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری جعفریnbsp; نصف فنجان نعناع نصف فنجانمراحل پخت بلغور و نصف قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. آب جوش را اضافه کرده و بهم بزنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه خیس بخورد تا بلغور نرم شده و آب جذبش شود. در این حین، گریل را با درجه متوسط ndash; بالا گرم کنید. یک تاپر