خبر : طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس - اسپاد نیوز


مواد لازم برای چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس ۴ فنجان اسفناج تازه و خرد شده۳۴۰ گرم ماستربع فنجان پیاز خرد شده۳ حبه سیر له شده۱ فنجان پنیر موزارلای رنده شدهنمک و فلفلربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپسفر را تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. اسفناجهای تازه را خرد کنید. اگر اسفناج یخزده داشتید، آن را در حوله بپیچید تا باز شود. سپس خرد کنید. کمی پیازچه خرد کنید. اسفناج و پیازچه خرد شده را در کاسهای گود بریزید و ماست را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل، سیر و پنیر موزارلا را به آن اضاف