خبر : طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس - اسپاد نیوز
مواد لازم برای چاشنی اسفناج و پنیر با چیپس ۴ فنجان اسفناج تازه و خرد شده۳۴۰ گرم ماستربع فنجان پیاز خرد شده۳ حبه سیر له شده۱ فنجان پنیر موزارلای رنده شدهنمک و فلفلربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده طرز تهیه چاشنی اسفناج و پنیر با چیپسفر را تا ۳۵۰ درجه گرم کنید. اسفناجهای تازه را خرد کنید. اگر اسفناج یخزده داشتید، آن را در حوله بپیچید تا باز شود. سپس خرد کنید. کمی پیازچه خرد کنید. اسفناج و پیازچه خرد شده را در کاسهای گود بریزید و ماست را به آن اضافه کنید. نمک، فلفل، سیر و پنیر موزارلا را به آن اضاف b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts