خبر : طرز تهیه تارتلتِ تافی و سیب - اسپاد نیوز
مواد لازم برای تارتلتِ تافی و سیب ۴۲۵ گرم خمیر پای دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده نصف پیمانه تافی خرد شده frac14; پیمانه شکر قهوهای دو قاشق غذاخوری کره آب شده ۱/۸ قاشق چایخوری نمک پودر قند طرز تهیه تارتلتِ تافی و سیبفر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، سیب، تافی، شکر قهوه ای، کره آب شده و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.اگر خمیر آماده پای منجمد است آن را در دمای اتاق بگذارید تا باز شود.روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را باز کنید. آن را با قالب گرد برش بزنید b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts