خبر : طرز تهیه تارتلتِ تافی و سیب - اسپاد نیوز


مواد لازم برای تارتلتِ تافی و سیب ۴۲۵ گرم خمیر پای دو عدد سیب زرد خرد شده و پوست کنده نصف پیمانه تافی خرد شده frac14; پیمانه شکر قهوهای دو قاشق غذاخوری کره آب شده ۱/۸ قاشق چایخوری نمک پودر قند طرز تهیه تارتلتِ تافی و سیبفر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، سیب، تافی، شکر قهوه ای، کره آب شده و نمک را با هم مخلوط کنید. آنها را کنار بگذارید.اگر خمیر آماده پای منجمد است آن را در دمای اتاق بگذارید تا باز شود.روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را باز کنید. آن را با قالب گرد برش بزنید