خبر : افزایش کیفیت مواد غذایی با فناوریهای زیستی - اسپاد نیوز
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت: یکی از مزیت های استفاده از فناوری های زیستی در صنعت مواد غذایی، افزایش کیفیت این مواد است. مهندسی ژنتیک پشه های مالاریا را بی آزار میکند گراک طرفدار هیتلر شد خودکفایی در تولید رادیودارو؛ آرمانی که شهید فقهی به آن باور داشت تمهیدات ارتباطات اربعین اعلام شد؛ضرورت تقویت ارتباطات در مناطق مرزی دعوت وزیر ارتباطات به حضور پرشور در آئین تشییع «شهدای اقتدار ایران» توپ جنگی پهپادکش رونمایی شد دستیار هوش مصنوعی مخصوص نجاران ساخته شد گلکسی A55 در حال اجرای آپدیت One UI 8 (اندروید ۱۶) در بنچمارک گیکبنچ رویت شد تست باتری پوکو F7 (نسخه گلوبال) مشخص شد: بهتر از Galaxy S24 FE مشخصات پیکسل ۱۰ گوگل به بیرون درز کرد