خبر : دستور تهیه ته چین گوشت - اسپاد نیوز


مواد لازم برنج ۶ پیمانه گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم ماست کمچرب ساده ۳ لیوان زعفران ۴ قاشق غذا خوری روغن ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد نمک به مقدار لازمدستور تهیه ته چینهای خوشمزهطرز تهیه۱. گوشت را بپزید، به طوری که بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد.۲. استخوانهای گوشت را بگیرید.۳. زعفران را در کمی آب جوش حل کنید.۴. ماست را هم بزنید؛ سپس نصف از زعفران سائیده حل شده در آب جوش را با کمی نمک، فلفل و دو عدد زرده تخم مرغ داخل ماست بریزید و به هم بزنید.۵. گوشت را در ماست بخوابانید (بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در