خبر : طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ - اسپاد نیوز
مواد لازمگوشت چرخ کرده نیم کیلوقارچ ۲۰۰ گرمپنیر پیتزا ۲۰۰ گرمهویج ۴ عددفلفل دلمهای بزرگ ۱ عددزردچوبه ۱ قاشق چایخوریروغن و نمک به میزان لازمطرز تهیه مواد اشترودل گوشت و قارچ۱. ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. با کمی روغن تفت دهید.۲. گوشت را به آن اضافه کنید.۳. نمک و زرد چوبه به مواد اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تقت دهید.۴. هویج را آب پز کرده و نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.۵. فلفل دلمهای و قارچ را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید.۶. خمیر اشترودل را که طرز تهیهی آن در بالا گفته شد روی b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts