خبر : طرزتهیه سوپ ازوگلین ترکیه ای - اسپاد نیوز
مواد لازم سوپ ازوگلین (برای شش نفر):دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرمبلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرمپیاز ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرمآب ۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرممارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرمرب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرمنعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرمفلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرمآب لیمو ۲۰ گرم طرز تهیه سوپ ازوگلین:پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گ b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts