خبر : خاطره خوب ژاپنی ها از میزبانی و احترام طرفداران ایرانی؛/ اولین اهدای‌جام در جایگاه ویژه؛ ایده‌آل و منظم (عکس) - اسپاد نیوز


تیم فوتبال کاشیما آنتلرز ژاپن در فضایی ایده آل و سرشار از احترام جام قهرمانی خود را در پایتخت ایران دریافت کرد و خاطره ای خوب برای آنها از شخصیت و میزبانی ایرانی ها در کنار این افتخار تاریخی ثبت شد.
دیدار تراکتور و استقلال خارج از آذربایجان شرقی و بدون تماشاگر ساعی: برای کرسی آسیایی با رئیس جدید ATU تعامل کردیم/ به پولادگر گفتم از نایب رئیسی انصراف می‌دهم حیدری: کار کردن در کنار ساپینتو باعث افتخار است! حبیب فرعباسی و نزدیک شدن به یک تیم مدعی؛ پرونده استقلال فعلاً کنسل شده است کپا رسماً به آرسنال پیوست اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا رشفورد در لیست بایرن مونیخ پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا/ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو درخشان: پیشنهاد بدهند، حاضرم سرمربی پرسپولیس شوم چرا روسیه دیگر ابرقدرت شطرنج نیست؟