خبر : پلمب 3 نانوایی در ورامین به دلیل استفاده از جوهر قند - اسپاد نیوز
پس از حرارت دادن این ماده، گاز SO2 تولید می شود که مقدار زیاد آن سرطان زا است به همین دلیل یکی از فاکتورهای کنترل کیفیت قند اندازه گیری میزان سولفور باقی مانده در آن است. اشعه فرابنفش در مشهد به شاخص خطر بسیار زیاد رسید طرح انتقال پایتخت دوباره جدی شد/دولت پزشکیان پایتخت جدید انتخاب میکند؟ رییس سازمان حفاظت محیطزیست: همه دستگاهها در موضوع گردو غبار پای کار باشند کنکور ۲۶ و ۲۷ تیرماه برگزار میشود / جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ عاملان نزاع دسته جمعی در شیراز دستگیر شدند پلیس فتا: مراقب شنود مکالمات خانوادگی باشید صدور دستور اخراج اتباع غیرمجاز از ایران جزئیات دستگیری کارمند شهرداری مریوان عملیات آواربرداری خسارات جنگ آغاز شد آمار جان باختگان انفجار مشهد اعلام شد