خبر : جاسازی قرص در کیک‌، در فرایند تولید امکانپذیر نیست - اسپاد نیوز


ایرنا نوشت: دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی ایران جاسازی قرص در کیک و بیسکوئیت را اقدامی خرابکارانه علیه صنایع غذایی کشور برشمرد و گفت: انواع کیک و بیسکوئیت در کارخانجات صنایع غذایی با دمای ۴۰۰ درجه سانتیگراد تولید می‌شوند، بنابراین آلوده شدن کیک و بیسکوئیت‌ها به قرص‌ در چنین شرایط حرارتی از لحاظ فنی امکانپذیر نیست.
مشروطه تبریز نهضتی مردمی بود خبر مهم معاون وزیر جهادکشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران/ اعلام جزییات صفحه اول روزنامه های خراسان رضوی دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ برنامه‌های گرامیداشت اربعین شهدای جنگ ۱۲ روزه یزد اعلام شد نباید در برابر دشمن خطای محاسباتی و بحران هویتی داشته باشیم 548 نخبه خراسان شمالی زیر چنر حمایت‌های ویژه هستند خداحافظی با مدارس سنگی کهگیلویه و بویراحمد کشف محموله ۲۵ میلیاردی قاچاق در بندرعباس رصد بازار، اولویت اتاق اصناف فارس است تلاش ۵ تیم آتش‌نشانی برای مهار حریق گسترده در کوه آبیدر سنندج