خبر : نان بوختلن با مغزی مربا و سس وانیلی - اسپاد نیوز
نان بوختلن یا ووختلن یکی از نانهای مشهور در فرهنگ اتریش و آلمان است. این نان جزو نانهای تکهای یا لقمهای مغزدار محسوب میشود که در میان آن مربا قرار میگیرد. نان بوختل پف و لطیف است و رویه آن کاملا برشته میشود. این نان را میتوان هم به تنهایی و هم به همراه عسل سرو کرد. استفاده از نان بوختلن برای صبحانه و عصرانه عالی است. کاهش وزن با 3 چای خوش طعم!! طرز تهیه خمیر پیتزا پفکی مرگ مشکوک پسر بچه ۴ ساله در مشهد بابک زنجانی آزاد شد؟ واریز حقوق بازنشستگان با رقم شگفت انگیز از این تاریخ واژگونی خونین یک کوئیک در سمنان قتل کارگر جوان با ادعای آزار شیطانی به خواهر مجازات دختر شیشه ای که باعث مرگ مادر معتادش شد ماجرای جان باختن پدیده کنکور در ویلای شخصی جزئیات جدید از تقسیم استان تهران