خبر : صباح زنگنه: حالا ایران و نیروهای مقاومت می‌توانند نظامیان آمریکا را هدف قرار بدهند/ وزیر پیشین ارشاد: سردار سلیمانی یک نخبه نظامی بود/ فیروزآبادی: نقش سازمان‌های امنیتی و نظامی در سیاست خارجی ایران بیشتر می‌شود - اسپاد نیوز


«جلال دهقانی فیروزآبادی» گفت: یکی از تاثیرات ترور سردار سلیمانی، امنیتی‌تر شدن سیاست خارجی ایران است.در همین چارچوب در آینده احتمالا شاهد نقش و تاثیرگذاری بیشتر بوروکراسی سازمان‌های امنیتی و نظامی ایران بر سیاست خارجی کشور خواهیم بود که در این ارتباط می‌توان به نقش سپاه قدس اشاره کرد.
سه دلیل نارضایتی نتانیاهو از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان عمان: رم میزبان دور دوم مذاکره ایران و آمریکا خواهد بود آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد مس با تحقیر هوادار طلا شد استایل ورزشی پِتر چک ایران در آمریکا! بیرانوند قتل می‌کرد پرونده‌اش یک سال طول نمی‌کشید کمک سعودی‌ها به جولانی؛ عربستان بدهی‌های سوریه را می‌پردازد استقبال مصر و قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا  ارزیابی مثبت اتحادیه اروپا از مذاکرات ایران و آمریکا از خبر ورزشی تا کرسی مجلس؛ علیرضا دهقان چگونه وارد سیاست شد؟