خبر : میزان روغن و نمک در فرآوردههای سرخشده بازار - اسپاد نیوز
کمیت و کیفیت خوراک انسان همواره از اهمیت زیادی در جوامع علمی برخوردار بوده و بحثهای گوناگونی پیرامون آن شده است، اما امروزه با ظهور انواع فست فودها و غذاهای بستهبندیشده، به نظر میرسد توجه دوچندانی به این موضوع نیاز است. محققان کشور در همین زمینه، به بررسی فرآوردههای سرخشده صنعتی و صنفی پرداختهاند. افزایش سرعت تصمیمگیری با تحریک مغز اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را ۷۰ درصد افزایش میدهد مرگ ۳۴ بیمارِ مبتلا به تب زرد در کلمبیا و اعلام وضعیت اضطراری هراسی مدرن در قرن ۲۱/ کاهش ۷ تا ۸ ساله عمر به دلیل «ترس از پیری عمر» ضرورت اجرای گام به گام پزشکی خانواده و نظام ارجاع گیاهان دارویی مناطق گرمسیری ایران در خطر انقراض «زنان» قهرمانان غایب نجات زندگی آمادهباش اورژانس خوزستان در پی هشدار قرمز گرد و غبار چرا آزمایش قبل از ازدواج مهم است؟ مشکل تأمین شیرخشک نداریم/ دستور وزیر برای بهبود توزیع شیرخشک