خبر : چه نوع لبنیاتی سکته مغزی را کاهش می دهد؟ - اسپاد نیوز
کارشناسان در یک مطالعه بزرگ دریافته اند افراد بالغی که مقادیر بیشتری از فرآورده های لبنی کم چرب استفاده می کنند کمتر با خطر سکته مغزی مواجه هستند. افزایش سرعت تصمیمگیری با تحریک مغز اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را ۷۰ درصد افزایش میدهد مرگ ۳۴ بیمارِ مبتلا به تب زرد در کلمبیا و اعلام وضعیت اضطراری هراسی مدرن در قرن ۲۱/ کاهش ۷ تا ۸ ساله عمر به دلیل «ترس از پیری عمر» ضرورت اجرای گام به گام پزشکی خانواده و نظام ارجاع گیاهان دارویی مناطق گرمسیری ایران در خطر انقراض «زنان» قهرمانان غایب نجات زندگی آمادهباش اورژانس خوزستان در پی هشدار قرمز گرد و غبار چرا آزمایش قبل از ازدواج مهم است؟ مشکل تأمین شیرخشک نداریم/ دستور وزیر برای بهبود توزیع شیرخشک