خبر : توافق ایران و افغانستان برای تشکیل هیاتی مشترک درباره حادثه مرزی/حمله کاربران عربی به بن سلمان» و «السیسی»/ مهلت 100 روزه مقتدی صدر به نخست‌وزیر جدید عراق/ حمله شدید اردوغان به برخی کشورهای عربی - اسپاد نیوز


حمله کاربران عربی به بن سلمان» و «السیسی»، مهلت 100 روزه مقتدی صدر به نخست‌وزیر جدید عراق، حمله شدید اردوغان به برخی کشورهای عربی و برگزاری رزمایش مین روبی آمریکا و انگلیس در خلیج فارس از جمله مهم ترین خبرها و رویدادهای با خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به توافق ایران و افغانستان برای تشکیل هیاتی مشترک درباره حادثه مرزی نیز اشاره کرد.
سه دلیل نارضایتی نتانیاهو از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان عمان: رم میزبان دور دوم مذاکره ایران و آمریکا خواهد بود آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد مس با تحقیر هوادار طلا شد استایل ورزشی پِتر چک ایران در آمریکا! بیرانوند قتل می‌کرد پرونده‌اش یک سال طول نمی‌کشید کمک سعودی‌ها به جولانی؛ عربستان بدهی‌های سوریه را می‌پردازد استقبال مصر و قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا  ارزیابی مثبت اتحادیه اروپا از مذاکرات ایران و آمریکا از خبر ورزشی تا کرسی مجلس؛ علیرضا دهقان چگونه وارد سیاست شد؟