خبر : مقانلو: امیدوارم ورزشکاران به اعتمادبه‌نفس لازم برسند نه غرور کاذب/ می‌توانیم شرایط قرنطینه اردویی را فراهم کنیم - اسپاد نیوز


سرمربی سابق تیم ملی تکواندوی کشورمان گفت: اعتمادبه‌نفس با غرور خیلی متفاوت است و امیدوارم تا المپیک توکیو نیز ورزشکاران به اعتمادبه‌نفس لازم برسند، نه غرور کاذب.
دیدار تراکتور و استقلال خارج از آذربایجان شرقی و بدون تماشاگر ساعی: برای کرسی آسیایی با رئیس جدید ATU تعامل کردیم/ به پولادگر گفتم از نایب رئیسی انصراف می‌دهم حیدری: کار کردن در کنار ساپینتو باعث افتخار است! حبیب فرعباسی و نزدیک شدن به یک تیم مدعی؛ پرونده استقلال فعلاً کنسل شده است کپا رسماً به آرسنال پیوست اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا رشفورد در لیست بایرن مونیخ پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا/ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو درخشان: پیشنهاد بدهند، حاضرم سرمربی پرسپولیس شوم چرا روسیه دیگر ابرقدرت شطرنج نیست؟