خبر : سخنگوی باشگاه ذوب‌آهن: رادولوویچ موظف است به تعهداتش عمل کند/ در صورت شکایت به فیفا، ما متضرر نمی‌شویم - اسپاد نیوز


سخنگوی باشگاه ذوب‌آهن گفت: رادولوویچ تاکنون حرفی از قطع همکاری به باشگاه نزده و باید به تعهداتش عمل کند، قطعا در صورت عدم بازگشت او ما به فیفا شکایت خواهیم کرد و مطمئن باشید پیروز این پرونده خواهیم بود.
دیدار تراکتور و استقلال خارج از آذربایجان شرقی و بدون تماشاگر ساعی: برای کرسی آسیایی با رئیس جدید ATU تعامل کردیم/ به پولادگر گفتم از نایب رئیسی انصراف می‌دهم حیدری: کار کردن در کنار ساپینتو باعث افتخار است! حبیب فرعباسی و نزدیک شدن به یک تیم مدعی؛ پرونده استقلال فعلاً کنسل شده است کپا رسماً به آرسنال پیوست اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا رشفورد در لیست بایرن مونیخ پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا/ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو درخشان: پیشنهاد بدهند، حاضرم سرمربی پرسپولیس شوم چرا روسیه دیگر ابرقدرت شطرنج نیست؟