خبر : بلوطی: تلاش داریم تا زمان از بین رفتن کرونا تمرینات را به صورت مجازی ادامه بدهیم/ نمی‌توانیم ورزشکاران را به حال خود رها کنیم - اسپاد نیوز


مدیر تیم‌های ملی جودو گفت: به امید خدا تلاش داریم به همین ترتیب تا از بین رفتن ویروس کرونا برنامه‌ها را به صورت مستمر و به شیوه مجازی ادامه بدهیم تا آمادگی بچه‌ها حفظ شود.
دیدار تراکتور و استقلال خارج از آذربایجان شرقی و بدون تماشاگر ساعی: برای کرسی آسیایی با رئیس جدید ATU تعامل کردیم/ به پولادگر گفتم از نایب رئیسی انصراف می‌دهم حیدری: کار کردن در کنار ساپینتو باعث افتخار است! حبیب فرعباسی و نزدیک شدن به یک تیم مدعی؛ پرونده استقلال فعلاً کنسل شده است کپا رسماً به آرسنال پیوست اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا رشفورد در لیست بایرن مونیخ پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا/ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو درخشان: پیشنهاد بدهند، حاضرم سرمربی پرسپولیس شوم چرا روسیه دیگر ابرقدرت شطرنج نیست؟