خبر : کدام مواد غذایی عفونت‌زا هستند؟/ بیماری‌هایی که از طریق گوشت به انسان منتقل می‌شود - اسپاد نیوز


ایرنا نوشت: شیر، گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ، میوه و سبزیجات از جمله مواد غذایی عفونت زا هستند و باعث بیماری‌هایی شامل سل، تب مالت و سیاه زخم می‌شوند.
مشروطه تبریز نهضتی مردمی بود خبر مهم معاون وزیر جهادکشاورزی درباره پرداخت مطالبات گندمکاران/ اعلام جزییات صفحه اول روزنامه های خراسان رضوی دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ برنامه‌های گرامیداشت اربعین شهدای جنگ ۱۲ روزه یزد اعلام شد نباید در برابر دشمن خطای محاسباتی و بحران هویتی داشته باشیم 548 نخبه خراسان شمالی زیر چنر حمایت‌های ویژه هستند خداحافظی با مدارس سنگی کهگیلویه و بویراحمد کشف محموله ۲۵ میلیاردی قاچاق در بندرعباس رصد بازار، اولویت اتاق اصناف فارس است تلاش ۵ تیم آتش‌نشانی برای مهار حریق گسترده در کوه آبیدر سنندج