خبر : طرز تهیه شله زرد ایرانی - اسپاد نیوز
مواد لازم برنج (۵۰۰ گرم)nbsp; nbsp;۲.۵ پیمانهشکرnbsp; nbsp;۱۲۰۰ گرمآب (۵-۴.۵ لیتر)nbsp; nbsp;۱۸ پیمانهزعفران (۱ مثقال)nbsp; nbsp;۴ قاشق غذا خوریکره آب کرده (۶۰ گرم)nbsp; nbsp;۱/۴ پیمانهگلاب (۱۲۵ گرم)nbsp; nbsp;۱/۲ پیمانهخلال بادامnbsp; ۲۰۰ گرمدارچین (برای تزئین)nbsp; به مقدار لازمخلال پسته برای تزئینnbsp; به مقدار لازم طرز تهیه ۱.یک شب قبل برنج را خیس کرده با ۱۸ پیمانه آب(۴.۵ لیتر آب) بعد برنج رابا همان آبی که خیس کردیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ما بین پخت به هیچ وجه نباید آب اضافه کنی b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts