خبر : طرز تهیه شله زرد ایرانی - اسپاد نیوز


مواد لازم برنج (۵۰۰ گرم)nbsp; nbsp;۲.۵ پیمانهشکرnbsp; nbsp;۱۲۰۰ گرمآب (۵-۴.۵ لیتر)nbsp; nbsp;۱۸ پیمانهزعفران (۱ مثقال)nbsp; nbsp;۴ قاشق غذا خوریکره آب کرده (۶۰ گرم)nbsp; nbsp;۱/۴ پیمانهگلاب (۱۲۵ گرم)nbsp; nbsp;۱/۲ پیمانهخلال بادامnbsp; ۲۰۰ گرمدارچین (برای تزئین)nbsp; به مقدار لازمخلال پسته برای تزئینnbsp; به مقدار لازم طرز تهیه ۱.یک شب قبل برنج را خیس کرده با ۱۸ پیمانه آب(۴.۵ لیتر آب) بعد برنج رابا همان آبی که خیس کردیم روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ما بین پخت به هیچ وجه نباید آب اضافه کنی