خبر : طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با سس پستو و میگو - اسپاد نیوز
انواع پاستا و ماکارونی به شکلهای مختلف از جمله فتوچینی غذای محبوب تمام گروههای سنی است. در این نوشتار با ما همراه باشید تا دستور طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با سس پستو و میگو را به شما آموزش دهیم. مواد لازم میگو: ۵۰۰ گرم پاستا فتوچینی: یک بسته کامل اسفناج: ۲۰۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم کره: ۵۰ گرم سیر: ۳ حبه پنیر پارمزان: ۴/۱ لیوان سس پستو: ۳/۱ لیوان زعفران برای مزهدار کردن میگو: به مقدار دلخواه روغن زیتون: به مقدار کافی طرز تهیه و مواد لازم برای درست کردن سس پستو سیر: ۲ حبه گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فن b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts