خبر : طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با سس پستو و میگو - اسپاد نیوز


انواع پاستا و ماکارونی به شکلهای مختلف از جمله فتوچینی غذای محبوب تمام گروههای سنی است. در این نوشتار با ما همراه باشید تا دستور طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با سس پستو و میگو را به شما آموزش دهیم. مواد لازم میگو: ۵۰۰ گرم پاستا فتوچینی: یک بسته کامل اسفناج: ۲۰۰ گرم قارچ: ۲۰۰ گرم کره: ۵۰ گرم سیر: ۳ حبه پنیر پارمزان: ۴/۱ لیوان سس پستو: ۳/۱ لیوان زعفران برای مزهدار کردن میگو: به مقدار دلخواه روغن زیتون: به مقدار کافی طرز تهیه و مواد لازم برای درست کردن سس پستو سیر: ۲ حبه گردو یا بادام زمینی: ۲/۱ فن