خبر : طرز تهیه مُفتح عربی - اسپاد نیوز
این غذا در استان خوزستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس در مناسبتهای بزرگی چون عروسی و عزاداری بعنوان غذایی اعیونی پخت میشود. مواد لازم برنجnbsp; nbsp;۴ پیمانه گوشت گوسفندی استخوانیnbsp; nbsp;۴ تکه کشمش پلوییnbsp; nbsp;۲۰۰ گرم گردوnbsp; nbsp;به مقدار لازم پیاز بزرگnbsp; nbsp;۳ عدد لپهlrm;nbsp; nbsp;۳۰۰ گرم روغن زیتونnbsp; nbsp;به مقدار لازم زعفران دم کردهnbsp; nbsp;به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه چوب دارچین،گلپرnbsp; nbsp; به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا گوشت را ازشب قبل درروغن زی b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts