خبر : طرز تهیه مُفتح عربی - اسپاد نیوز


این غذا در استان خوزستان و کشورهای حاشیه خلیج فارس در مناسبتهای بزرگی چون عروسی و عزاداری بعنوان غذایی اعیونی پخت میشود. مواد لازم برنجnbsp; nbsp;۴ پیمانه گوشت گوسفندی استخوانیnbsp; nbsp;۴ تکه کشمش پلوییnbsp; nbsp;۲۰۰ گرم گردوnbsp; nbsp;به مقدار لازم پیاز بزرگnbsp; nbsp;۳ عدد لپهlrm;nbsp; nbsp;۳۰۰ گرم روغن زیتونnbsp; nbsp;به مقدار لازم زعفران دم کردهnbsp; nbsp;به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه چوب دارچین،گلپرnbsp; nbsp; به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا گوشت را ازشب قبل درروغن زی