خبر : طرز تهیه جگر شورباسی - اسپاد نیوز
جغور بغور در بسیاری از شهرهای ایران مانند زنجان، رشت، ساری، اردبیل و کرمانشاه رایج است و در گذشته بخاطر اینکه قیمت چندان بالایی نداشته در واقع فست فودی برای اقشار متوسط و پایین جامعه به حساب میآمده است. نام معروف این غذا جغور بغور است و اکثرا به این نام آن را می شناسند اما در زنجان این غذا را با نام جگرشورباسی می شناسند.در واقع این غذا منبع خوبی از ویتامین و پروتین های مختلف است . اگر کسی جگر را به صورت کبابی دوست ندارد می توانید با این طرز تهیه به این ماده غذایی علاقه مندشان کنید. این غذا را هم b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts