خبر : فوت و فن های تهیه خامه قنادی - اسپاد نیوز
خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فنهایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه میکردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده میخریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی میتوانیم این خامه را در خانه درست کنیم. مواد لازم برای تهیه خامه قنادی: خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم شکر: ۲ قاشق غذاخوری اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه و دستور پخت خامه قنادی: ۱.nbsp;ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود. ۲. سپسnbsp;خامه و شکر را در ظرفی که سرد ش b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts