خبر : فوت و فن های تهیه خامه قنادی - اسپاد نیوز


خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی یکی از فوت و فنهایی است که تا پیش از این یا از قنادی تهیه میکردیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده میخریدیم اما در شرایط فعلی به راحتی میتوانیم این خامه را در خانه درست کنیم. مواد لازم برای تهیه خامه قنادی: خامه پر چرب: ۲۵۰ گرم شکر: ۲ قاشق غذاخوری اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه و دستور پخت خامه قنادی: ۱.nbsp;ظرفی که میخواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود. ۲. سپسnbsp;خامه و شکر را در ظرفی که سرد ش