خبر : طرز تهیه سوفله اسفناج - اسپاد نیوز
مواد لازم کرهnbsp; nbsp;۱/۲ لیوان تخم مرغnbsp; nbsp;۵ عدد بیکینگ پودرnbsp; nbsp;۱/۲ قاشق چای خوری اسفناجnbsp; nbsp;۳۰۰ گرم آردnbsp; nbsp;۱/۴ لیوان شیرnbsp; nbsp;۱ لیوان پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)nbsp; nbsp;۱ لیوان جوز هندیnbsp; nbsp;۱/۴ قاشق چای خوری طرز تهیه در ابتدای كار فر را روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته و زرده آن را جدا كنید طوری كه ذره ای زرده هم داخل زرده باقی نماند. nbsp; اسفناج را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش كاملا خشك كرده و b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts