خبر : طرز تهیه سوفله اسفناج - اسپاد نیوز


مواد لازم کرهnbsp; nbsp;۱/۲ لیوان تخم مرغnbsp; nbsp;۵ عدد بیکینگ پودرnbsp; nbsp;۱/۲ قاشق چای خوری اسفناجnbsp; nbsp;۳۰۰ گرم آردnbsp; nbsp;۱/۴ لیوان شیرnbsp; nbsp;۱ لیوان پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)nbsp; nbsp;۱ لیوان جوز هندیnbsp; nbsp;۱/۴ قاشق چای خوری طرز تهیه در ابتدای كار فر را روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته و زرده آن را جدا كنید طوری كه ذره ای زرده هم داخل زرده باقی نماند. nbsp; اسفناج را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش كاملا خشك كرده و