خبر : طرز تهیه تباهگ، غذای محلی سیستان و بلوچستان - اسپاد نیوز
به دلیل نوع زندگی خاص مردم سیستان و بلوچستان، معموغ اکثراً غذاهای گوشتی طبخ و مصرف می کنند. تباهگ نیز با گوشت طبخ می شود در واقع یکی از اصلی ترین غذاهای ماه مبارک رمضان در میان مردم سیستان و بلوچستان می باشد که در زمان سحری آن را طبخ و سرو می کنند. این غذای سنتی بیشتر در شهرهای فنوج و لاشار طرفداران بسیاری دارد. این غذا به همراه پلو زعفرانی سرو شده و بسیار خوش طعم و لذیذ است. البته این غذا با گوشت خشک شده طبخ می شود و شبیه این غذا را در این مازندران به صورت طبخ ماهی خشک شده دیده اید. مطمئناً این b3b0aa72da354afe490161fa6aad2de7-scripts caa237aa5ea2c05c122eb7e5dcd41f3a-scripts a1414a63a9a295380079dfa21b975df5-scripts b423b4dd851e5332a37b3faab2c14f44-scripts 6c5eb2f5e21529bf6f7137c16d4149a0-scripts 12dfbe87216f52fcba96ac299df102dc-scripts f0313edb1a900b0ac199717276707667-scripts 2740344dda8b6b73ad2b3ea0eb8f8681-scripts 7d31d536c5ed47e7747ba9125effd2fe-scripts 2d53ddae90e4ad22dca1705fdc02071e-scripts