خبر : طرز تهیه چیکن کوردون بلو - اسپاد نیوز


nbsp;کوردون بلوnbsp;که در اون فیله مرغ رو دور پنیر و کالباس میپچیدند و سپس در پودر سوخاری میغلتونند و سرخ میکنند. مواد لازم: سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) ۲ عددژامبون ۴ عددپنیر ورقهای (گودا، چدار یا پنیر دلخواه) ۴ ورقهتخم مرغ ۲ عددپودر سوخاری مقداریآرد سفید مقدارینمک و فلفل سیاه مقداریسویا سس یا آبلیمو مقداری طرز تهیه: nbsp; سینههای مرغ رو از قبل با سویا سس و نمک و فلفل مزه دار میکنیم.ابتدا سینه مرغ را لای دو کیسه فریزر میگذاریم و با بیفتک کوب یا گوشت کوب میکوبیم تا نازک و پهن شود.سپس روی سطح ک