خبر : تازگی و طراوت محصولات غذایی با فناوری انجماد فوق سریع پمینا - اسپاد نیوز
مواد غذایی در هر لحظه از عمر خود، از مزرعه تا آشپزخانه، با باکتریها، قارچ ها و اکسیژن هوا در حال فعلوانفعال و واکنش هستند و به خاطر همین هر لحظه که از زمان آماده شدنشان میگذرد، در حال پیر شدن هستند. روشهای زیادی هستند که این زمان مزرعه تا آشپزخانه را کم میکنند، اما [#8230;] مهندسی ژنتیک پشه های مالاریا را بی آزار میکند گراک طرفدار هیتلر شد خودکفایی در تولید رادیودارو؛ آرمانی که شهید فقهی به آن باور داشت تمهیدات ارتباطات اربعین اعلام شد؛ضرورت تقویت ارتباطات در مناطق مرزی دعوت وزیر ارتباطات به حضور پرشور در آئین تشییع «شهدای اقتدار ایران» توپ جنگی پهپادکش رونمایی شد دستیار هوش مصنوعی مخصوص نجاران ساخته شد گلکسی A55 در حال اجرای آپدیت One UI 8 (اندروید ۱۶) در بنچمارک گیکبنچ رویت شد تست باتری پوکو F7 (نسخه گلوبال) مشخص شد: بهتر از Galaxy S24 FE مشخصات پیکسل ۱۰ گوگل به بیرون درز کرد