خبر : مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تاثیر دارند؟ - اسپاد نیوز
سازمان بهداشت جهانی در وبینار مشترک با سازمان جهانی غذا و داروی سازمان ملل به بررسی احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پرداختند. افزایش سرعت تصمیمگیری با تحریک مغز اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را ۷۰ درصد افزایش میدهد مرگ ۳۴ بیمارِ مبتلا به تب زرد در کلمبیا و اعلام وضعیت اضطراری هراسی مدرن در قرن ۲۱/ کاهش ۷ تا ۸ ساله عمر به دلیل «ترس از پیری عمر» ضرورت اجرای گام به گام پزشکی خانواده و نظام ارجاع گیاهان دارویی مناطق گرمسیری ایران در خطر انقراض «زنان» قهرمانان غایب نجات زندگی آمادهباش اورژانس خوزستان در پی هشدار قرمز گرد و غبار چرا آزمایش قبل از ازدواج مهم است؟ مشکل تأمین شیرخشک نداریم/ دستور وزیر برای بهبود توزیع شیرخشک