خبر : طرز تهیه شامی گیلانی؛ سفر خیالی به رشت - اسپاد نیوز
برای تهیه شامی پوک گیلانی یا شامی رشتی ابتدا باید لپهها را خیس کنید. لپهها باید در شامی حسابی له و ناپیدا شوند پس بهتر است لپهها را چند ساعت در آب بخیسانید و چند بار هم آب آنها را عوض کنید. بعد از چند ساعت خیس خوردن لپهها، آنها را بپزید. اشعه فرابنفش در مشهد به شاخص خطر بسیار زیاد رسید طرح انتقال پایتخت دوباره جدی شد/دولت پزشکیان پایتخت جدید انتخاب میکند؟ رییس سازمان حفاظت محیطزیست: همه دستگاهها در موضوع گردو غبار پای کار باشند کنکور ۲۶ و ۲۷ تیرماه برگزار میشود / جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ عاملان نزاع دسته جمعی در شیراز دستگیر شدند پلیس فتا: مراقب شنود مکالمات خانوادگی باشید صدور دستور اخراج اتباع غیرمجاز از ایران جزئیات دستگیری کارمند شهرداری مریوان عملیات آواربرداری خسارات جنگ آغاز شد آمار جان باختگان انفجار مشهد اعلام شد