خبر : کارگاه تهیه زولبیا و بامیه در ماه رمضان - اسپاد نیوز
زولبیا و بامیه یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران عرضه میشود و در اغلب سفرههای افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا میکند به طوری که کارگاههای شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص میدهند. سفر یک روزه وزیر جهاد کشاورزی به اصفهان بقایی: صدای استغاثه مردم غزه را شنیدیم یادواره شهدای حمله اسرائیل به زنجان در یکی از واحدهای تولیدی سفر استانی استاندار اردبیل به پارسآباد مغان تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در شهرقدس مراسم سنتی «یاعباس» شاهرود مراسم ختم شهید محمدمهدی طهرانچی بازدید مسئولان از پروژه راهسازی تنگاری تشییع پیکر ۶۰ شهید اقتدار در تهران - ۳ مراسم تشییع پیکر سرباز وظیفه شهید امیرحسین باجلان - قزوین