خبر : برداشت چای بهاره -گیلان - اسپاد نیوز
با نزدیک شدن به اواسط بهار،برداشت و فرآوری چای در مزارع استان گیلان آغازشده است.فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چایهای تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران 55هزار خانوار چایکار و 25هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید میشود تصاویر زیر برداشت چای در شهرستان رودسر و فرآوری آن در کارخانه می باشد. سفر یک روزه وزیر جهاد کشاورزی به اصفهان بقایی: صدای استغاثه مردم غزه را شنیدیم یادواره شهدای حمله اسرائیل به زنجان در یکی از واحدهای تولیدی سفر استانی استاندار اردبیل به پارسآباد مغان تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در شهرقدس مراسم سنتی «یاعباس» شاهرود مراسم ختم شهید محمدمهدی طهرانچی بازدید مسئولان از پروژه راهسازی تنگاری تشییع پیکر ۶۰ شهید اقتدار در تهران - ۳ مراسم تشییع پیکر سرباز وظیفه شهید امیرحسین باجلان - قزوین