خبر : ترحلوا شیرازی افطاری ماه مبارک رمضان - اسپاد نیوز
ترحلوا نوعی حلوا است که در آن بجای آرد گندم از آرد برنج استفاده میشود. ترحلوا معمولاً با شکر، گلاب، زعفران و آرد برنج،نشاسته ،شیر و هل سابیده تهیه شده و در پایان ممکن است با دارچین تزیین شود. ترحلوای شیرازی از انواع معروف ترحلوا است. ترحلوا شیرازی از آن دسته حلواهای نرم و لطیف خوشمزه مجلسی است و همانطور که از نامش اصالتی شیرازی دارد که هم به صورت ساده و هم دو رنگ و البته به صورت قالبی یا ساده سرو میشود. در استان فارس ترحلوا یک وعده اصلی بر سر سفره افطار در ماه مبارک رمضان است. سفر یک روزه وزیر جهاد کشاورزی به اصفهان بقایی: صدای استغاثه مردم غزه را شنیدیم یادواره شهدای حمله اسرائیل به زنجان در یکی از واحدهای تولیدی سفر استانی استاندار اردبیل به پارسآباد مغان تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در شهرقدس مراسم سنتی «یاعباس» شاهرود مراسم ختم شهید محمدمهدی طهرانچی بازدید مسئولان از پروژه راهسازی تنگاری تشییع پیکر ۶۰ شهید اقتدار در تهران - ۳ مراسم تشییع پیکر سرباز وظیفه شهید امیرحسین باجلان - قزوین