خبر : ربیعی: هزار و یک اتفاق افتاد اما هیچ وقت پشت تیم و باشگاه را خالی نکردم/ اهل گلایه نیستم و تلاش می‌کنم بار تیمم را بردارم - اسپاد نیوز


سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان پس از تساوی تیمش مقابل پیکان از مشکلاتی گفت که مسی‌ها در اولین فصل حضور در لیگ برتر با آن دست به گریبان بوده‌اند.
دیدار تراکتور و استقلال خارج از آذربایجان شرقی و بدون تماشاگر ساعی: برای کرسی آسیایی با رئیس جدید ATU تعامل کردیم/ به پولادگر گفتم از نایب رئیسی انصراف می‌دهم حیدری: کار کردن در کنار ساپینتو باعث افتخار است! حبیب فرعباسی و نزدیک شدن به یک تیم مدعی؛ پرونده استقلال فعلاً کنسل شده است کپا رسماً به آرسنال پیوست اعلام برنامه بازی‌های سوپرجام ایتالیا رشفورد در لیست بایرن مونیخ پیش‌بینی 3 طلا برای وزنه‌برداری در ناگویا/ تقویت مدال‌آوری بانوان در تکواندو درخشان: پیشنهاد بدهند، حاضرم سرمربی پرسپولیس شوم چرا روسیه دیگر ابرقدرت شطرنج نیست؟