خبر : قرمز شدن آب دریاچه ارومیه - اسپاد نیوز
با بالا رفتن دما و افزایش تبخیر در تابستان ، میزان غلظت نمک دریاچه اورمیه افزایش می یابد و شرایط برای تکثیر و فعالیت باکتری ها و جلبک های شورپسند مساعد می شود . باکتری هالوفیت و جلبک دونالیلا سالینا جهت مقاومت در برابر شوری ، رنگدانه های قرمز تولید می کنند و موجب تغییر رنگ آب دریاچه ارومیه می شوند . با کاهش دما وافزایش ورود آب های شیرین به دریاچه، این وضعیت به تدریج از بین می رود. سفر یک روزه وزیر جهاد کشاورزی به اصفهان بقایی: صدای استغاثه مردم غزه را شنیدیم یادواره شهدای حمله اسرائیل به زنجان در یکی از واحدهای تولیدی سفر استانی استاندار اردبیل به پارسآباد مغان تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی در شهرقدس مراسم سنتی «یاعباس» شاهرود مراسم ختم شهید محمدمهدی طهرانچی بازدید مسئولان از پروژه راهسازی تنگاری تشییع پیکر ۶۰ شهید اقتدار در تهران - ۳ مراسم تشییع پیکر سرباز وظیفه شهید امیرحسین باجلان - قزوین