خبر : اظهار امیدواری پوتین برای احیای برجام در دولت جدید ایران/ آغاز همکاری‌های ترکیه و امارات پس از یک دهه تنش/ رد درخواست کناره گیری از سوی وزرای خارجه آلمان و انگلیس/ نشست وزرای خارجه گروه هفت درباره اوضاع افغانستان - اسپاد نیوز


اظهار امیدواری پوتین برای احیای برجام در دولت جدید ایران، آغاز همکاری‌های ترکیه و امارات پس از یک دهه تنش، رد درخواست کناره گیری از سوی وزرای خارجه آلمان و انگلیس، نشست وزرای خارجه گروه هفت درباره اوضاع افغانستان و اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ۳ مقام کوبایی از مهم ترین خبرها و رویدادهای بین المللی در 24 ساعت گذشته بوده اند.
سه دلیل نارضایتی نتانیاهو از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان عمان: رم میزبان دور دوم مذاکره ایران و آمریکا خواهد بود آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد مس با تحقیر هوادار طلا شد استایل ورزشی پِتر چک ایران در آمریکا! بیرانوند قتل می‌کرد پرونده‌اش یک سال طول نمی‌کشید کمک سعودی‌ها به جولانی؛ عربستان بدهی‌های سوریه را می‌پردازد استقبال مصر و قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا  ارزیابی مثبت اتحادیه اروپا از مذاکرات ایران و آمریکا از خبر ورزشی تا کرسی مجلس؛ علیرضا دهقان چگونه وارد سیاست شد؟