خبر : آیا در لبنیات پرچرب از روغن پالم استفاده می شود؟ - اسپاد نیوز


یک کارشناس صنعت لبنیات گفت:کاهش و افزایش چربی در محصولات لبنی با استحصال چربی شیر انجام می شود. یعنی بر اساس توصیه هایی که برای استفاده از محصولات کم چرب وجود دارد، چربی استحصالی در طی فرایند تولید محصولات کم چرب به محصولات با چربی بیشتر، خامه و کره حیوانی انتقال داده می شود.
افزایش سرعت تصمیم‌گیری با تحریک مغز اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را ۷۰ درصد افزایش می‌دهد   مرگ ۳۴ بیمارِ مبتلا به تب زرد در کلمبیا و اعلام وضعیت اضطراری   هراسی مدرن در قرن ۲۱/ کاهش ۷ تا ۸ ساله عمر به دلیل «ترس از پیری عمر»   ضرورت اجرای گام به گام پزشکی خانواده و نظام ارجاع گیاهان دارویی مناطق گرمسیری ایران در خطر انقراض «زنان» قهرمانان غایب نجات زندگی آماده‌باش اورژانس خوزستان در پی هشدار قرمز گرد و غبار چرا آزمایش قبل از ازدواج مهم است؟ مشکل تأمین شیرخشک نداریم/ دستور وزیر برای بهبود توزیع شیرخشک