خبر : استفاده از نمک زیاد در نانوایی ها برای کم فروشی آرد - اسپاد نیوز
رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران میگوید: استفاده نمک بیشتر در برخی نانواییها برای این است که خمیر را شکل دهند و همین امر منجر به کاهش کیفیت نان میشوند. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ بیژن نوروز مقدم آبکنار گفت: اگر قرار است جلوی ضایعات نان گرفته شود همه موارد از مزرعه تا کشاورزی و حمل و نقل باید موارد استاندارد را رعایت کنند. الان ۲۰ نوع گندم در کشور وجود دارد که هر کدام مشخصات و مصارف خاص خود را دارد. برای افزایش کیفیت نان باید از اول چرخه تولید نان اصلاح شود. به گفته تمدید عرضه اوراق بیمه سهام در بورس آمادگی ۳۲ فرودگاه بینالمللی برای عملیات اربعین قبوض آب نجومی شد نقض مقررات بین المللی و مسئولیتهای حقوقی حملات رژیم صهیونیستی به ایران افزایش تا 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از امروز قطعی برق شبانه را کاهش میدهیم افزایش ۵۰ درصدی میانگین مصرف بنزین در جنگ ۱۲ روزه خبر مهم از افزایش چشمگیر عرضه گوشت قیمت برنج به زودی کاهش مییابد جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران