خبر : استفاده از نمک زیاد در نانوایی ها برای کم فروشی آرد - اسپاد نیوز


رییس اتحادیه نانوایان سنتی تهران می‌گوید: استفاده نمک بیشتر در برخی نانوایی‌ها برای این است که خمیر را شکل دهند و همین امر منجر به کاهش کیفیت نان می‌شوند. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ بیژن نوروز مقدم آبکنار گفت: اگر قرار است جلوی ضایعات نان گرفته شود همه موارد از مزرعه تا کشاورزی و حمل و نقل باید موارد استاندارد را رعایت کنند. الان ۲۰ نوع گندم در کشور وجود دارد که هر کدام مشخصات و مصارف خاص خود را دارد. برای افزایش کیفیت نان باید از اول چرخه تولید نان اصلاح شود. به گفته