خبر : چگونه مصرف نمک را کم کنیم؟ - اسپاد نیوز


محققان آمریکایی در یک پژوهش جدید و جالب در نوع خود، به تربیت دوباره جوانه‌های چشایی افرادی که نیاز به رعایت رژیم غذایی کم نمک داشتند پرداخته و باعث شده‌اند این افراد، حس بهتری نسبت به چنین رژیمی پیدا کنند و راحت‌تر با آن کنار بیایند. به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سینا پرس، نتایج بررسیهای اخیر دانشمندان بین المللی نشان میدهند که انجام مداخلاتی مبنی بر سازگاری با طعم در بیماران مبتلا به فشار خون بالا، میتواند مصرفnbsp;نمکnbsp;را در آنان کاهش داده و ضمنا آنها را از لذت چشیدن غذا محروم نکD