خبر : چگونه از عرقیات گیاهی نگهداری کنیم؟ - اسپاد نیوز
دم کرده ها و عرقیات گرم یا سرد خوشمزه هستند و می توان آنها را با عسل یا هر شیرین کننده طبیعی دیگری شیرین کرد. آنها به مدت ۲-۳ روز در یخچال نگهداری می شوند. برای تهیه جوشانده، ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری از سبزی خشک را در قوری بریزید و با آب پر کنید، کمی منتظر بمانید. یک کارشناس تغذیه، عنوان کرد: عرقیات باید در داخل یخچال و ظروف شیشهای که درپوش آلومینیومی دارد، نگهداری شود. افزایش سرعت تصمیمگیری با تحریک مغز اختلال رایجی که احتمال سکته مغزی را ۷۰ درصد افزایش میدهد مرگ ۳۴ بیمارِ مبتلا به تب زرد در کلمبیا و اعلام وضعیت اضطراری هراسی مدرن در قرن ۲۱/ کاهش ۷ تا ۸ ساله عمر به دلیل «ترس از پیری عمر» ضرورت اجرای گام به گام پزشکی خانواده و نظام ارجاع گیاهان دارویی مناطق گرمسیری ایران در خطر انقراض «زنان» قهرمانان غایب نجات زندگی آمادهباش اورژانس خوزستان در پی هشدار قرمز گرد و غبار چرا آزمایش قبل از ازدواج مهم است؟ مشکل تأمین شیرخشک نداریم/ دستور وزیر برای بهبود توزیع شیرخشک