خبر : بایدن: سپاه را از لیست تروریستی خارج نمی کنیم حتی اگر برجام از بین برود!/ رونمایی از سلاح لیزری برای مقابله با پهپادهای ایرانی/ صدور بیانیه قدس میان آمریکا و اسرائیل - اسپاد نیوز


 بایدن که روز چهارشنبه ۱۳ ژوئیه وارد اسرائیل شده، قرار است تا روز جمعه در سرزمین های اشغالی بماند. سفر روز چهارشنبه آقای بایدن به اسرائیل، دهمین سفر او به تل آویو و نخستین سفر به عنوان رئیس جمهوری آمریکا است.بایدن روز جمعه، ۱۵ ژوییه، با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی دیدار می‌کند و پس از آن با پروازی مستقیم از اسرائیل خود را به شهر جده در عربستان سعودی می‌رساند تا، به همراه پادشاه و ولیعهد عربستان سعودی، در اجلاس سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس شرکت کند.
سه دلیل نارضایتی نتانیاهو از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان عمان: رم میزبان دور دوم مذاکره ایران و آمریکا خواهد بود آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد مس با تحقیر هوادار طلا شد استایل ورزشی پِتر چک ایران در آمریکا! بیرانوند قتل می‌کرد پرونده‌اش یک سال طول نمی‌کشید کمک سعودی‌ها به جولانی؛ عربستان بدهی‌های سوریه را می‌پردازد استقبال مصر و قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا  ارزیابی مثبت اتحادیه اروپا از مذاکرات ایران و آمریکا از خبر ورزشی تا کرسی مجلس؛ علیرضا دهقان چگونه وارد سیاست شد؟