خبر : یونسکویی‌ها چرا عاشق غذای رشت شدند؟ عکس - اسپاد نیوز


غذای گیلانی تنها برای خود گیلانی‌ها جذاب نیست. در طول اعصار خارجی‌هایی که به ایران آمده اند، مجذوب ذائقه گیلانی‌ها شده اند و در خاطرات خود حتما به غذا اشاره کرده اند. الکساندر شودزگو شاعر، اسلام شناس و ایرانشناس لهستانی در کتاب «سرزمین گیلان» درباره غذای گیلانی‌ها نوشته: «مردم گیلان ماهی شور را بیشتر به عنوان چاشنی به کار می‌برند تا این که به عنوان یک رکن اساسی غذا.
مسئول پیگیری ویژه معاونت منابع انسانی قوه قضائیه منصوب شد سند جنایت اسرائیل علیه زنان و کودکان ایرانی/روایت پزشکان و پرستاران از مجروحان حملات زمان برگزاری امتحانات پایان ترم و آزمون‌های علوم پزشکی اعلام شد کودک 3ساله تا مددکار و سرباز و پزشک؛ قربانیان حمله نمادین به اوین! فیلم خبرنگاران خارجی از زندان اوین بازدید کردند اسکان خانواده‌های آسیب‌دیده جنگ در هتل‌های شهرداری تهران چرا غنی‌سازی| سوخت فسیلی پاسخگوی نیاز جمعیت ایران نیست فیلم چرا غنی‌سازی| علم نابودشدنی نیست فیلم ۶۶ کرمانشاهی با حملات اسرائیل شهید شدند‌ آماده‌باش زیست‌محیطی در پی بحران‌های منطقه‌ای