خبر : ترفند جلوگیری از سیاه شدن بادمجان - اسپاد نیوز


گاهی ممکن است بادمجان قبل و بعد از سرخ کردن یا پس از برش سیاه شود، دلایل اصلی سیاه شدن بادمجان‌ها چیست و چه راه حل‌هایی برای سیاه نشدن آنها دارد؟
اشعه فرابنفش در مشهد به شاخص خطر بسیار زیاد رسید طرح انتقال پایتخت دوباره جدی شد/دولت پزشکیان پایتخت جدید انتخاب می‌کند؟ رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست: همه دستگاه‌ها در موضوع گردو غبار پای کار باشند کنکور ۲۶ و ۲۷ تیرماه برگزار می‌شود / جزئیات تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور ۱۴۰۴ عاملان نزاع دسته جمعی در شیراز دستگیر شدند پلیس فتا: مراقب شنود مکالمات خانوادگی باشید صدور دستور اخراج اتباع غیرمجاز از ایران جزئیات دستگیری کارمند شهرداری مریوان عملیات آواربرداری خسارات جنگ آغاز شد آمار جان باختگان انفجار مشهد اعلام شد